Servicemonteur – Gelderland

WVI Professionals
Elst

Beschrijving:

Ben jij een technisch talent met een passie voor het oplossen van storingen? Sta jij graag in direct contact met klanten en ben je in staat om hen tevreden te stellen? Lees dan verder, want wij hebben de perfecte functie voor jou!

 

Als Service Monteur stap je in je eigen Mercedes-Benz Vito bus en ga je naar klanten toe om storingen op te lossen. Je voert reparaties ter plaatse uit, waarbij je kunt vertrouwen op jouw uitgebreide technische en productkennis. In je bus heb je altijd de juiste voorraad aan onderdelen en gereedschap bij je, zodat je direct aan de slag kunt.

 

Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn. Als zij vragen hebben, leg je geduldig uit wat het probleem is en hoe je dit gaat oplossen. En als er klachten zijn, neem je deze serieus en zorg je voor een goede afhandeling. Jouw doel is om een uitstekende service te bieden en klanten met een tevreden gevoel achter te laten.

 

Als Service Monteur maak je je eigen planning. Per dag krijg je maximaal 8 klanten toegewezen. Omdat storingen zich op ieder moment kunnen voordoen, kan het voorkomen dat je soms lange dagen maakt. Dit kan variëren afhankelijk van het seizoen, waarbij de zomermaanden over het algemeen drukker zijn dan de wintermaanden. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en hebt de weekenden vrij.

Functie eisen:

Wat bieden wij jou?

– Een salaris gebaseerd op jouw kennis en kunde.

– Een bonusregeling, ook wel tantième genoemd.

– Een eigen Mercedes-Benz Vito bus die volledig is uitgerust met onderdelen en gereedschap.

– 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek.

– De mogelijkheid om je ambitie en kwaliteiten te gebruiken om door te groeien naar de functie van senior service technicus.

– Een goede pensioenregeling.

– Ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van een opleiding of cursus naar keuze.

 

Wat maakt jou de perfecte match:

– Een afgeronde mbo3 of -4-opleiding Elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding.

– Relevante werkervaring als servicemonteur of in een vergelijkbare functie, zoals witgoed monteur.

– Goede technische vaardigheden. Niemand hoeft jou uit te leggen wat er in jouw toolbox zit.

 

Ben jij klaar voor deze uitdagende functie als Service Monteur? Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatiebrief!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Elst

Functie groep: Techniek

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137986

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer