service medewerker

WVI Professionals
Diemen

Beschrijving:

Word het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en maak elke dag bijzonder

 

In deze dynamische functie is geen dag hetzelfde. Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende meldingen. Je hebt dagelijks persoonlijk contact met klanten via de telefoon. Jouw luistervaardigheden en proactieve houding stellen je in staat om vragen snel om te zetten in adviezen en oplossingen. Naast deze taken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van servicebezoeken en beoordeel je of deze onder een servicecontract vallen. Indien van toepassing, verzorg je ook de facturatie naar de klant.

 

Over de opdrachtgever

 

Onze werkgever is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van warmtepompen en cv-ketels aan particulieren. met ongeveer 50 gedreven collega’s streeft onze werkgever naar een langdurige relaties met onze klanten, in plaats van eenmalige verkopen. Dankzij ons unieke concept met de nadruk op klanttevredenheid, behoren we momenteel tot de snelst groeiende spelers in de markt.

 

Als servicemedewerker kom je te werken in een team van 4 tot 8 collega's. het team bestaat uit  nuchtere doeners met een sterke teamspirit, veel humor en uitstekende onderlinge communicatie. Als je ergens even niet uitkomt, staan je collega's altijd klaar om je op weg te helpen.

 

Dit ben jij

 

Jij bent een echte doener met een flinke dosis humor en een sterk klantgerichte instelling. Je begrijpt dat jouw dag soms anders verloopt dan gepland en je kunt goed prioriteiten stellen. Daarnaast verwachten we het volgende van je:

 

– Je hebt een prettige telefoonstem en uitstekende communicatieve vaardigheden.

– Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding.

– Je bent proactief, klantgericht, dienstverlenend en verantwoordelijk.

– Je hebt affiniteit met techniek.

– Je kunt flexibel ingezet worden voor 32 tot 40 uur per week, met variabele werktijden in overleg.

 

Wat krijg je terug?

 

jouw inzet word gewaardeerd! Daarom kun je rekenen op:

 

– Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.000 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring.

– Een kwartaalbonus op basis van teamprestaties.

– Een baan voor minimaal 32 uur per week.

– 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

– Een pensioenregeling.

– Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

– Een gezellig team van toffe collega's.

– Doorgroeimogelijkheden. Het is een snelgroeiend bedrijf en nieuwe functies vullen we het liefst in met interne mensen.

– Leuke teamuitjes.

 

Klaar voor deze uitdagende rol als Servicemedewerker? Solliciteer vandaag nog!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Diemen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Unknown

Ref nr: 131757

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer