Service Coördinator – Sittard

WVI Professionals
Sittard

Beschrijving:

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, verhuur en service van machines en materieel. Met meer dan 120 jaar ervaring hebben wij een unieke positie in de markt weten te verwerven. Als gezond en groeiend internationaal familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste Service Coördinator voor ons hoofdkantoor in Sittard.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als Service Coördinator maak je deel uit van onze Technische Servicedienst, die dagelijks bezig is met het onderhoud, reparaties en periodieke veiligheidskeuringen van bouw- en grondverzetmachines en hoogwerkers bij onze klanten. De volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheden:

– Het telefonisch verhelpen van storingen en coördineren van de werkzaamheden van onze servicemonteurs en externe servicepartners.

– Analyseren van storingsmeldingen en bieden van technische ondersteuning bij het oplossen van storingen en gebruikersproblemen.

– Vaststellen van benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, inclusief het maken van een schatting van tijd en kosten.

– In overleg met de planning zorgen voor de inzet van servicemonteurs bij klanten en klanten op de hoogte houden van afgesproken werkzaamheden.

Functie eisen:

Jouw profiel

Om succesvol te zijn in deze rol, voldoe je aan de volgende vereisten:

– MBO niveau 3 of 4 werk- en denkniveau met een technische opleiding.

– Ervaring met het lezen van technische schema's en onderhoudshandleidingen.

– Ervaring met het verlenen van technische support in een soortgelijke functie of als monteur.

– Ervaring met plannen van personeel en materieel is een pré.

– Kennis van hoogwerkers, verreikers, heftrucks, grondverzet en/of aggregaten is een pré.

– Competenties: planmatig en gestructureerd werken, oplossingsgericht denken, analytisch vermogen, prioriteiten stellen, stressbestendigheid en klantgerichtheid.

– Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. Beheersing van een andere taal zoals Duits of Frans is een pré.

– Positieve energie om samen met onze monteurs nog betere service te verlenen.

Ons aanbod

Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf. Daarnaast kun je rekenen op:

– Reiskostenvergoeding, vakantiegeld, overwerkvergoeding (vrije tijd of geld), opleidingsmogelijkheden, fietsplan, fitnessplan, en meer.

– Korting op verschillende producten en diensten met ons Employee Benefit Program.

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Sittard

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 134737

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer