Senior Partner Manager Software

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Ben jij een gedreven professional met uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb je ervaring in het managen van partners en ben je op zoek naar een uitdagende rol in de software-industrie? Dan hebben wij een interessante functie voor jou als partnermanager bij ons snelgroeiende softwarebedrijf!

Als partnermanager speel je een cruciale rol in het opbouwen en onderhouden van sterke samenwerkingen met onze partners. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren, werven en onboarden van nieuwe partners, evenals het beheren en uitbreiden van bestaande partnerrelaties. Door nauw samen te werken met onze partners, zorg je ervoor dat we succesvol zijn in het verkopen en implementeren van onze softwareoplossingen bij onze klanten.

Verantwoordelijkheden:

 • Identificeren en benaderen van potentiële partners die aansluiten bij onze strategische doelen.
 • Onderhandelen over contractuele afspraken met nieuwe partners.
 • Beheren van de relatie met bestaande partners door regelmatig contact te onderhouden en hun behoeften te begrijpen.
 • Monitoren van de prestaties van partners en het rapporteren van resultaten aan het managementteam.

Functie eisen:

Vereisten:

 • Minimaal een afgeronde HBO/ bacheloropleiding in een relevant vakgebied.
 • Aantoonbare ervaring in partnermanagement in de software-industrie.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden en commercieel inzicht.
 • Proactieve houding en vermogen om zelfstandig te werken.
 • Resultaatgerichte mindset met oog voor klanttevredenheid.
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Wij bieden een competitief salaris dat overeenkomt met jouw kennis en ervaring. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijke bonusregeling, laptop en telefoon. We bieden ook een pensioenregeling en personeelsplanverzekering aan. Verder vergoeden we gedeeltelijk jouw zorgverzekering en verstrekken we een internetvergoeding. Je hebt recht op 27 vakantiedagen, waarbij je extra dagen kunt bijkopen of verkopen. We bieden ruime mogelijkheden voor opleidingen om jouw kennis te verbreden. Ten slotte zijn er doorgroeimogelijkheden naar een meer managementgerichte positie.

Heb jij interesse in deze functie als partnermanager bij ons softwarebedrijf? Stuur dan vandaag nog je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@wviprofessionals.nl. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 136992

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer