Senior Manager Fiscaal- Huizen

WVI Professionals
Huizen

Beschrijving:

Heb je ervaring en de ambitie om zowel onze prachtige mkb-klanten als onze grotere auditklanten te ondersteunen en wil je bijdragen aan de groei van onze klantenportefeuille? Dan heeft onze werkgever een geweldige kans voor jou!

 

Bij ons staat zichtbaarheid centraal. Het team ziet elkaar en de klanten. Er is begrip voor jou privéleven en begrijpen daarom het belang van een goede werk-privébalans. Of ben jij liever niet voor 18.00 uur thuis, zodat je kan eten met het gezin of met vrienden kan gaan zeilen?

 

Onze werkgever biedt jou de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol en bijbehorende verantwoordelijkheden te omarmen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling. Hier kun je zowel vaktechnisch als persoonlijk groeien. Door de brede klantenkring kun je jezelf ontwikkelen tot een allround expert. Ook krijg je hier een coach die jouw ontwikkeling nauwlettend begeleidt.

 

In het team bestaat er een informele no-nonsense cultuur dat brengt ons dichter bij elkaar. Hier vormt onze werkgever een betrokken en hechte gemeenschap. Gezelligheid en toegankelijkheid zijn de belangrijke kernwaarden, en daarom worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Want wie wil er niet kunnen lachen met collega’s?

 

In het team streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en ontzorgen de klanten met de betrokkenheid en 'IT first'-benadering. Dankzij de creatieve en innovatieve werkwijze. Zijn er veel mogelijkheden om elke uitdaging te overwinnen.

 

Wil jij ook een nieuwe topper worden? Onze werkgever heeft een geweldige posities beschikbaar in zowel Almere als Huizen en verwelkomen je graag voor minimaal 32 uur per week.

 

In deze rol kun je onder andere verwachten:

 

  • Het uitvoeren van complexe fiscale adviesopdrachten.
  • Het verzorgen van fiscale cursussen voor collega's.
  • Het leveren van bijdragen op vakinhoudelijk, organisatorisch, strategisch en commercieel vlak binnen onze interne organisatie.
  • Fungeren als aanspreekpunt voor klanten en collega's.
  • Het verder uitbouwen van de klantenportefeuille.

Functie eisen:

De ideale topper voor deze functie beschikt over:

  • De NOB-titel en daarmee uitstekende vaktechnische kennis.
  • Minimaal zeven jaar relevante fiscale werkervaring in de mkb-praktijk.
  • Sterke communicatieve en IT-vaardigheden.
  • Leiderschapskwaliteiten en coaching vaardigheden.
  • Ondernemerschap.

 

Voel je je aangesproken? Solliciteer vandaag nog en word een van de medewerkers die de toekomst van onze organisatie vormgeeft!

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Huizen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131657

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer