Senior IT Engineer

WVI Professionals
IJsselmuiden

Beschrijving:

Als fulltime Telecom en IT Engineer bij onze opdrachtgever ben je werkzaam op de afdeling support, bestaande uit 3 personen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het bemensen van de Support Desk en de implementatie van Microsoft- en VoIP-oplossingen.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Het maken van inventarisaties van klantomgevingen;
 • Het ontwerpen van technische oplossingen;
 • Het migreren van bestaande ICT-omgevingen naar de cloud;
 • De uitvoering van VoIP-migraties en nieuwe installaties;
 • Het oplossen van 1e en 2e lijns incidenten;
 • Het inrichten van telecom- en netwerkomgevingen van klanten;
 • Meedraaien in roulerende storingsdiensten.

 

In deze fulltime functie werk je samen met de accountmanagers en de backoffice collega’s.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

Omdat je veel contact hebt met onze klanten ben je sociaal en communicatief sterk en in staat om mee te denken in oplossingen en nieuwe ideeën te realiseren. Verder vragen we:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van systeembeheer en werkplekbeheer;
 • Aantoonbare ervaring met Cloud-omgevingen en Microsoft-diensten zoals Azure, Microsoft 365, MS Exchange, teams en SharePoint;
 • Ervaring met het inrichten en beheren van telecom- en netwerkomgevingen;
 • Kennis van netwerkapparatuur zoals routers, switches, firewalls, wifi-componenten en telecomapparatuur;
 • Rijbewijs B.

Wat bieden wij aan :

Onze opdrachtgever is een jong Telecom & IT-bedrijf met leuke en professionele collega’s. Zij houden ons als Excellence Partner van KPN bezig met het verkopen, beheren en ondersteunen van Telecom en IT-dienstverlening.

We vragen veel, maar hebben ook veel te bieden! Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij nodig hebt om jouw taken goed uit te voeren en we bieden diverse Microsoft- en VoIP-trainingen om je verder te ontwikkelen.

Bij onze client staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie.

Het kantoor staat in IJsselmuiden, maar je zult veel tijd doorbrengen bij de klanten en je hebt de mogelijkheid om thuis te werken. Verder bieden ze je een goede pensioenregeling, een auto, mobiel en laptop ‘van de zaak’. Jullie eten op vrijdag samen tosti’s, ze hebben vrijdagmiddagborrels en ze darten en spelen tafelvoetbal. Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook belangrijk is) bieden ze je een ambitieuze, gezellige en informele werkomgeving waarin veel mogelijk is.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: IJsselmuiden

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 130518

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer