Senior ICT Engineer

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Draai je je hand niet om voor het inrichten en beheren van M365, Azure, Windows-servers en werkplekken? Heb je HBO of kan je in ieder geval op dat niveau denken en werken? Wij kijken verder dan een papiertje, bij ons kun je (verder) carrière maken en jezelf ontwikkelen, ook als je wat ‘stempeltjes’ mist.

Je wordt onderdeel van een hecht team met collega’s op verschillende niveaus en met diverse vaardigheden. Je kan je binnen dit team verder ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte.

Wat doe ik als senior ICT Engineer?

Onze klanten laten hun cloudomgeving, computers, servers, internet en telefoons door ons beheren en jij zorgt er voor dat ze daar probleemloos gebruik van kunnen maken. Als het dan onverhoopt toch een keer niet werkt zoals verwacht dan zorg jij er met je collega’s voor dat het snel wordt opgelost, waarbij jij vooral bij complexe problemen je vaardigheden kan toepassen.

Omdat je al ruime ervaring hebt kan je anderen aansturen, inwerken en helpen ontwikkelen. Je maakt ureninschattingen voor technische projecten en complexe wijzigingen en voert deze ook uit. Je hebt overzicht van werk en klanten zowel qua organisatie als inhoud. Je vertaalt ingewikkelde concepten voor de klant en kan de wensen van een klant naar technische oplossingen vertalen. Je kan dit ook goed onder woorden brengen en presenteren.

Je bent verantwoordelijk voor een aantal grote en/of complexe klanten die bij jouw kennisniveau en persoonlijkheid passen. Het gaat niet alleen om het werk, maar ook om de klik! Je kent die klanten door en door en zorgt ervoor dat die kennis goed gedocumenteerd is zodat je collega’s de klant ook goed kunnen helpen. Samen met de accountmanager denk je mee met de klant over de toekomst en hoe ze hun ICT nog beter kunnen gebruiken.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

 • ICT-opleidingen, maar vooral ervaring in bovenstaande (Microsoft Cloud en on-premise) omgevingen, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening
 • Gezond verstand en interesse in jouw vakgebied
 • Communicatief sterk
 • HBO werk- en denkniveau
 • Dienstverlenende instelling
 • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels
 • Je woont in de buurt van Amsterdam

Dit bieden wij je:

Een marktconform salaris tussen .  Je werkt hybride, op kantoor ontmoet je je collega’s maar je kan ook veel vanuit huis werken als je dat wilt. Uiteraard zorgen wij voor een ingerichte thuiswerkplek, een laptop en een mobiele telefoon. Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Leaseauto + NS Business Kaart + leasefiets mogelijk
 • Verzorgde lunch
 • 25 vakantiedagen en tijd-voor-tijd als je een keer een extra lange dag maakt
 • Pensioen
 • Ruim opleidingsaanbod in- en buiten onze Academy
 • Bootcamp, Yoga, feestjes, trips en veel andere leuke events

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 130523

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer