Revit Modelleur/ Engineer

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Ben jij een modelleur die het leuk vindt om verantwoordelijk te zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties? Wil je daarnaast voor uiteenlopende opdrachtgevers aan de slag gaan? Lees dan snel verder, want misschien zijn wij degene waar jij naar op zoek bent!

Als Modelleur/Engineer bij ons bedrijf ben jij verantwoordelijk voor de gehele engineering en het tekenwerk van onze projecten. Je ontwikkelt verder en geeft leiding aan een team van andere engineers, tekenaars, modelleurs en werkt nauw samen met de projectleiders.

Wat ga je precies doen?

– Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling Engineering.

– Je maakt berekeningen, werktekeningen, principeschema's, doorsneden en detailtekeningen.

– Je bespreekt de tekeningen van je collega's zodat deze geheel conform plan zijn uitgewerkt.

– Je analyseert verschillende tekeningen zodat je knelpunten tijdig kunt signaleren.

– Indien nodig geef je technische ondersteuning bij de uitvoering van een project.

 

Functie eisen:

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een ondernemende omgeving. Bij ons krijg je vrijheid, flexibel werken en eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast ontvang je een goed salaris op basis van je ervaring (€3500 – €4500) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden wij opleidingsmogelijkheden en een winstuitkering. Bovendien heerst er een leuke en informele werksfeer met gezellige collega's.

Daarnaast krijg je een voucher t.w.v. €549 te besteden bij onze partner voor een *gratis Step of elektrische fiets.

*Voor meer informatie bel of mail naar sollicitatie@wviprofessionals.nl / 0365254935 of ga naar onze website.

Wat vragen we van jou?

 

– Je hebt een afgeronde technische hbo-opleiding.

– Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

– Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

– Je bent in staat om je kennis op peil te houden door trainingen te volgen.

– Je bent een verbinder die diverse afdelingen binnen het bedrijf samenbrengt.

– Je kunt aan meerdere projecten tegelijk werken.

– Je kunt goed onder tijdsdruk werken en werkt accuraat.

– Ervaring met Revit is vereist.

 

Waar ga je werken?

Onze relatie heeft de ambitie om de beste werkgever en dienstverlener van Flevoland en omstreken te zijn. Dit zie je terug in de manier waarop we met elkaar omgaan. We communiceren met respect naar elkaar toe en zijn helder over de inhoud. Bij ons wordt er gewerkt op basis van gelijkwaardigheid, waarbij elke rol binnen de organisatie van belang is en iedereen werkt vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid.

Binnen ons bedrijf heerst er een grote sociale betrokkenheid tussen collega's. We organiseren regelmatig evenementen waarbij we elkaar zowel formeel als informeel ontmoeten, zoals gezellige feestavonden (bv BBQ en bowlen) of kwartaal meetings waarin we met elkaar de successen en geleerde lessen delen. Waardering spreken we naar elkaar uit en daarnaast hebben we een bovengemiddeld goede beloningsstructuur ten opzichte van de markt.

Ons bedrijf is een integraal installatiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Je komt te werken met meer dan 70 collega's. Ons werk bestaat uit het ontwikkelen, calculeren, plaatsen en onderhouden van elektro- en klimaattechnische installaties bij klanten. Denk hierbij aan diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten.

 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacaturetekst? Solliciteer dan nu en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons hechte team!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Techniek

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132650

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer