Projectondersteuner | Planner

WVI Professionals
Nieuwegein

Beschrijving:

Onze klant is een gedreven organisatie die met enthousiasme en toewijding innovatieve ERP-software levert aan woningcorporaties in Nederland. Met hun ERP-pakket, ViewPoint, en bijbehorende diensten helpen ze klanten bij het optimaliseren van hun service aan huurders.

Om voortdurend professionele en klantgerichte ondersteuning te bieden, zoeken ze naar gemotiveerde en professionele individuen die innovatie, kwaliteit en samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Bij onze opdrachtgever krijg je veel vrijheid, de kans om initiatieven te nemen en je creativiteit te uiten. Een prettige, informele werkomgeving staat centraal. Voor klanten streven zij ernaar het meest plezierige bedrijf te zijn om mee samen te werken, voor medewerkers is het doel het meest aantrekkelijke bedrijf om voor te werken.

Op dit moment zijn zij op zoek naar een creatieve en ondernemende Projectondersteuner/planner die verantwoordelijk is voor het effici毛nt inplannen van consultants binnen de afdeling professionele dienstverlening. Het doel is om consultants in staat te stellen klanten optimaal te ondersteunen met hun expertise. De Projectondersteuner werkt nauw samen met de aanwezige projectmanagers binnen het team professionele dienstverlening.

Daarnaast heeft de Projectondersteuner zelf de verantwoordelijkheid voor alle kleine en middelgrote projecten die vanuit het kantoor in Nieuwegein worden aangestuurd. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het afstemmen met de klant, het opstellen van plannen, het inplannen van middelen en het afhandelen van financi毛le zaken.

Deze positie rapporteert rechtstreeks aan de manager van professionele dienstverlening.

Verantwoordelijkheden van de Projectondersteuner omvatten:

路 Het organiseren en beheren van kleinere klantprojecten van begin tot eind.

路 Het afstemmen en inplannen van werkzaamheden voor klanten met behulp van Topdesk en Timewax.

路 Het verbeteren van het proces rond meldingen en planning.

路 Het ondersteunen van projectmanagers bij het plannen van middelen.

路 Het in overleg met de klant vaststellen of de werkzaamheden naar tevredenheid zijn afgerond.

路 Het actief meedenken over het optimaliseren van de dienstverlening aan klanten.

Functie eisen:

Functievereisten:

路 Afgeronde MBO/HBO-opleiding met affiniteit voor ICT.

路 Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

路 Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

路 Proactieve en creatieve instelling.

路 Klantgericht en empathisch vermogen.

路 Zowel nauwkeurig als flexibel.

Wat bieden zij:

Onze opdrachtgever is een innovatieve en groeiende organisatie met een uitstekende werksfeer, open cultuur, marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioen- en bonusregeling. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor opleiding en carri猫reontwikkeling, zodat je persoonlijk kunt groeien en ontwikkelen.

Solliciteren:

Heb jij interesse in de functie of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op! Solliciteer meteen door jouw cv en korte motivatie te mailen naar: sollicitatie@wviprofessionals.nl. Bellen gaat sneller: 036 5254935!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor cre毛ren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie 聽 WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie聽 WVI聽 Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.聽 聽

Gegevens:

Locatie: Nieuwegein

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137391

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer