Planner- Duurzaamheid- Parttime

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Onze cliënt is een jong, snelgroeiend bedrijf met een passie voor duurzaamheid. Zij hebben een gedreven team dat elke dag bijdraagt aan een betere wereld. We houden van sporten, lekker met elkaar lunchen (met de nodige duurzaamheidsdiscussies), gezellige borrels en zijn betrokken en behulpzaam voor zowel elkaar als voor klanten. We werken verantwoord, zowel in werkwijze als in bedrijfskeuzes. Lunch is vegetarisch, de zonnepanelen zijn cradle-to-cradle en de groene daken zijn gerecycled.

Dit ga je doen:

Ter versterking van de zonnepanelen tak binnen het bedrijf zijn zij per direct op zoek naar een planner zonnepanelen. Zij zijn toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid en het realiseren van een groenere toekomst. We zoeken een enthousiaste en doortastende planner om het team te versterken en bedrijfsmissie verder te realiseren.

Als planner zonnepanelen ben je een belangrijke schakel tussen de klanten, installateurs en collega's. Jij zorgt ervoor dat de zonnepanelen installaties vlekkeloos verlopen door het opstellen en beheren van de planningen. Het creëren van een efficiënte en effectieve planning is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt overzicht van de lopende projecten en je prioriteert op slimme wijze, zodat de klanten snel kunnen genieten van hun duurzame oplossingen. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, snel kunt schakelen in ad hoc situaties en een groot probleemoplossend vermogen hebt. Kortom, een uitdagende functie waarin je een concrete en directe impact hebt op de verduurzaming van Nederland!

Functie eisen:

Dit zoeken zij in een collega:

· Een hart voor duurzaamheid en sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor elkaar en het klimaat.

· 16-20 u/week beschikbaar

· Een gestructureerde werkwijze met oog voor detail en het vermogen om overzicht te bewaren.

· MBO+ werk- en denkniveau of studerend (HBO/WO)

· Woonachtig in Amsterdam of omstreken

· Pluspunten: aantoonbare ervaring als planner

· Pluspunten: ervaring met installaties van zonnepanelen.

Wat bieden zij?

· De mogelijkheid om concreet bij te dragen aan duurzaamheid. Elke werkdag maak je Nederland een stukje groener en duurzamer.

· Werken in een jong en gezellig team

· Een verantwoordelijke, flexibele en afwisselende baan in een platte organisatie waar je je ambities kunt waarmaken.

· Groeimogelijkheden binnen het bedrijf, zowel horizontaal als verticaal.

· De mogelijkheid flexibel te werken zowel qua werktijden als werkplek.

· Gezamenlijke en gevarieerde sportmogelijkheden.

· Een kantoor op toplocatie

· Gratis heerlijke lunch met collega's, fruit en groenten

· Een reiskostenvergoeding

· Een salaris dat bij je past

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131427

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer