Online marketeer|VERVULD

WVI Professionals
Leerdam

Beschrijving:

Deze vacature is helaas vervuld, bekijk eventueel onze andere vacatures.

Ook zo’n ‘’creatieve geest’’ voor de juiste tools?

Reageer dan snel en dan komen wij graag met jou in contact!

Heb jij een passie voor SEO en SEA én houd je van afwisseling in je werk? Wil jij zorgen voor concrete omzetgroei bij 15 klanten die jij gaat begeleiden? Dan hebben wij jouw nieuwe baan als online marketeer.

Wat ga je doen?

Zorgen voor de groei bij 15 klanten die onze opdrachtgever aan jou koppelt. Je kent de bedrijven en de markt als geen ander.

Je weet welke zoektermen de juiste opdrachten oplevert en zorgt voor hoge rankings SEO en SEA rankings.

Geen dag is hetzelfde, want je werkt voor een zeer uiteenlopend klantenbestand. Van een landgoed tot huidverzorgingsproducten en van een glashandel tot design center: jij gaat je niet vervelen.

Uiteraard zul je geregeld persoonlijk contact hebben met klanten om tot de kern van hun business te komen. Alleen zo kun jij ze echt helpen groeien.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met SEO en/of SEA
  • Je hebt 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van marketing, communicatie en/of journalistiek.

Wat krijg je ervoor terug?

Je kunt rekenen op een inspirerende, creatieve werkomgeving met jonge, gezellige collega’s. Jij bent geen nummertje, maar maakt het verschil in het team.

Zij belonen je met een marktconform salaris en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Niet voor niets hebben zij een opleidingsbudget beschikbaar en hebben ze wekelijks een creatieve sessie waarin zij samen zoeken naar nieuwe kansen voor onze klanten.

Met het teamgevoel zit het bij onze klant zeker goed. Ze houden geregeld een gezellige borrel en gaan twee keer per jaar op teamuitje.

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Leerdam

Functie groep: Marketing en Communicatie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 129320

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer