Medewerker Customer Support IT

WVI Professionals
Nieuwegein

Beschrijving:

Ben jij die technische held die graag klanten helpt met het oplossen van problemen? Vind je het leuk om softwarewijzigingen door te voeren en vragen te beantwoorden? Dan is de functie van Support Consultant echt iets voor jou! Bij ons krijg je de kans om je kennis uit te breiden, te werken in een gezellig team én plezier te maken. Klinkt goed, toch?

Als Support Consultant ben jij dé persoon die onze klanten ondersteunt bij het oplossen van problemen. Van het indienen van wijzigingsverzoeken tot het beantwoorden van vragen, jij zorgt ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn. De meldingen kunnen sterk variëren: soms werk je aan een data gerelateerd probleem en andere keren bespreek je samen met collega’s van de ontwikkelingsafdeling nieuwe softwarefuncties.

 

Binnen ons diverse team krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt in een prettige omgeving waarin communicatielijnen kort zijn en waarbinnen jouw ideeën worden gewaardeerd. We hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans, dus naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid! Borrels en leuke uitjes staan regelmatig op de planning.

Wat ga je precies doen als Support Consultant?

– Beoordelen en oplossen van klantproblemen: Jij bent degene die de problemen analyseert en effectieve oplossingen biedt.

– Beschrijven van softwarewijzigingen: Je schrijft gedetailleerde instructies en testinstructies, zodat onze ontwikkelingsafdeling weet wat er moet gebeuren.

– Bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening: Jouw input is waardevol! We willen altijd blijven groeien en streven naar een optimale klanttevredenheid.

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou?

– Minimaal MBO4 werk- en denkniveau of vergelijkbare werkervaring.

– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

– Communicatieve vaardigheden? Die heb je in huis!

– Interesse in software: Je bent nieuwsgierig naar de wereld van woningcorporaties en applicaties.

– Kennis van of ervaring met woningcorporaties? Dat is mooi meegenomen!

– Ervaring met SQL? Nog beter!

– Teamplayer: Je vindt het leuk om in een team te werken en samen successen te behalen.

En wat hebben wij jou te bieden?

– Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. We waarderen jouw harde werk!

– Aantrekkelijke bonussen om je extra te belonen voor je inzet.

– Pensioenregeling: Ook aan de toekomst wordt gedacht.

– 26 vakantiedagen om volop te genieten van je vrije tijd.

– Laptop en telefoon, want we kunnen niet zonder moderne technologie!

 

Dus, ben jij klaar voor een avontuur als Support Consultant ? Solliciteer dan snel via onze website! Wij kijken ernaar uit om jouw talenten te ontdekken en samen te werken aan een succesvolle toekomst. Laten we er samen voor zorgen dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de beste ondersteuning!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Nieuwegein

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 138135

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer