Markt Coordinator | marktmeester

“Concierge”

WVI Professionals
Beverwijk

Beschrijving:

Met de bijzondere mix van winkels, outlets, kramen en horeca vormen ze de meest bijzondere retail locatie van Nederland. Om in de top drie trekpleisters van Nederland te blijven staan, betekent dit dat we ons blijven ontwikkelen, blijven leren en ons blijven aanpassen. En dat geldt zeker ook voor de functie van Coördinator.

De ouderwetse marktmeester van 20 jaar terug lette vooral op orde en veiligheid. Inmiddels is veiligheid, geholpen door de techniek anno 2023, nog maar een klein onderdeel van deze baan.

Wat je gaat doen…

De vrijdagen staan in het teken van een goede voorbereiding. Om 40.000 bezoekers te ontvangen moet alles in orde zijn. Is het terrein veilig, klopt het rooster, ziet het terrein er goed uit, werkt de techniek, de verwarming, verlichting en ga zo maar door! Een evenementenplanner kan nog wat van jou leren. De vrijdag is daarnaast de perfecte dag voor een klein stukje administratie, een goed individueel gesprek met één van de servicemedewerkers en de controle van wat je het weekend ervoor hebt gevraagd aan jouw collega’s.

Op zaterdag en zondag start je met een korte meeting met jouw team. Is iedereen er klaar voor en zijn er nog bijzonderheden voor die dag? Zodra de werkdag begint en de eerste bezoekers binnenkomen moet het terrein veilig zijn. Zijn nooduitgangen vrij, werkt de verlichting en weet iedereen wat er moet gebeuren? Hiervoor sta je continu in verbinding met onze beveiligingsdienst en jouw team van 25 medewerkers. Jouw aandacht gaat hiernaast uit naar de ondernemers, komen zij de afspraken na die wij met ze hebben gemaakt. Zijn ze bijvoorbeeld wel geopend, verkopen ze de producten zoals afgesproken en gebruiken ze enkel de gehuurde ruimte?

Jij kijkt als Coördinator altijd kritisch naar je omgeving, hoe zorg jij ervoor dat mensen zich prettig voelen op ons terrein? Werkt alles, is de omgeving heel en schoon? Maar ook een aangename temperatuur, het volume van muziek of iemand die vergeten is de afzuigkap aan te zetten vallen jou op.

Kenmerkend voor deze baan is dat als jij denkt alles op orde te hebben, er toch altijd iets is dat anders loopt. Op die momenten ben jij op zijn sterkst. Jij zorgt ervoor dat hulpdiensten, via de centrale, naar de juist plek worden begeleid en zorgt ervoor dat andere problemen snel worden opgelost.

Functie eisen:

Wie je bent…

· kritisch naar je omgeving

· gemotiveerd en motiverend om de omgeving vanuit jouw functie te verbeteren

· een duidelijk en daadkrachtig persoon, je weet wie je bent en zeker ook wat je wilt.

Wat je moet kunnen…

· leidinggeven aan een team van ongeveer 25 medewerkers,

· ondernemers aanspreken en motiveren om het winkelgebied te optimaliseren,

· binnen je werk heb je een hoge mate van zelfstandigheid. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard, creatief in het bedenken van oplossingen en in staat om snel te kunnen schakelen tussen de drie niveaus.

Wat je ervoor terug krijgt…

Je komt te werken in een organisatie waar de medewerkers iets voor elkaar over hebben. Samen gaan ze ervoor, opgeven is geen optie. Dit betekent niet dat alles lukt, dus fouten worden gebruikt om te leren. Binnen de organisatie is dan ook veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

De laatste jaren is flink geïnvesteerd in de organisatie. Verduurzaming en het verhogen van de belevingswaarde van bezoekers zijn belangrijke speerpunten voor het bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat dit enkel kan met medewerkers die verder kijken dan vandaag en die goed worden opgenomen in de organisatie. Wij hebben dan ook prima arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor jouw ontwikkeling, een uitgebreid inwerkprogramma en een salaris dat wordt afgestemd op jouw ervaring en kwaliteiten.

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Beverwijk

Functie groep: Algemeen (Generieke beroepen)

Specialiteit: Overig

Ref nr: 130816

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer