Loodsbaas- Logistiek

WVI Professionals
Vianen

Beschrijving:

Op zoek naar een uitdagende baan waar je jouw leidinggevende skills kunt laten zien? Ben jij iemand die altijd de touwtjes in handen heeft en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Voor onze partner in Vianen zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste Loodsbaasmedewerker.

 

Als Loodsbaasmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van magazijnmedewerkers en chauffeurs. Jij zorgt ervoor dat het werkproces soepel verloopt en iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Met jouw doorzettingsvermogen en organisatorische skills weet je iedereen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

 

Naast het aansturen van het team, help en ondersteun je ook zelf in de loods. Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en samen met jouw collega's zorg je ervoor dat alle taken op tijd worden afgerond. Denk hierbij aan het laden en lossen van goederen, orderpicken en het bijhouden van de administratie.

 

Het bijhouden van lijsten en administratie is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Jij zorgt ervoor dat alle gegevens up-to-date zijn en rapporteert deze naar betrokken afdelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mailverkeer binnen de afdeling.

 

Wat betreft werktijden: als Loodsbaasmedewerker werk jij van 05:00 in de ochtend tot 14:00 uur.

Functie eisen:

Maar wie ben jij nou eigenlijk? Allereerst ben je voor een langere periode beschikbaar en kun je fulltime aan de slag. Daarnaast beschik je over een geldig heftruckcertificaat, zodat je ook op de heftruck kunt rijden indien nodig. Verder spreek en schrijf je goed Nederlands en kun je zelfstandig werken.

 

Wat krijg jij van ons? Allereerst bieden wij jou een dienstverband voor 40 uur per week. Daarnaast kun je rekenen op een bruto loon tussen de €2600,- en €3000,– per maand, afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. En niet te vergeten, bij onze partner heerst er een prettige informele werksfeer waarin hard werken én plezier maken hand in hand gaan.

Ben jij klaar om als Loodsbaasmedewerker aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! Stuur ons jouw cv en motivatiebrief en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Wacht niet langer en grijp deze kans! Jouw nieuwe avontuur begint hier!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Vianen

Functie groep: Industrie en Productie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132394

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer