KAM Manager – Bouw

WVI Professionals
Zwanenburg

Beschrijving:

Jij weet het niveau van KAM (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu) binnen onze werkmaatschappijen naar een hoger niveau te brengen. Hoe jij dit voor elkaar krijgt? Jij volgt trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied en adviseert de directie(s) over de kansen en risico’s hiervan. Dankzij jou wordt er optimaal samengewerkt en informatie uitgewisseld tussen de bedrijven, dat maakt ons als Holding een sterke eenheid.

Jij geeft op een natuurlijk manier sturing aan het team van KAM-medewerkers. Jij coacht en begeleidt hen en bent goed op de hoogte van wat er speelt bij de verschillende organisaties. Als manager draag jij binnen de bedrijven zorg voor een uniforme werkwijze conform onze KAM-systemen.

Jij stimuleert en houdt toezicht op de juiste (werk-) omstandigheden zodat wij voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Jij bent ook de persoon die verantwoordelijk is voor de interne en externe audits en de directie voorziet van rapportages.

Naast een auditplanning maak – en bewaak – jij ook een jaarplannen en de beoordeling van het kwaliteitssysteem. Klanttevredenheidsonderzoeken, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en verdere verduurzaming vallen ook onder jouw verantwoordelijkheden.

Dus als KAM-manager kun jij op een breed vlak jouw kennis, kunde en vaardigheden laten zien.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

  • MVK / HVK of gelijkwaardig
  • Kennis van ISO 9001 en VCA
  • Kennis van Veiligheidsladder
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving (o.a. omgevings-/waterwet, WBB, BBK, WKB)
  • Kennis van de activiteiten, gebruikte technieken en werkwijzen

Wat kan je verwachten :

  • Deelnemen aan social club van aannemers
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Trainingen en opleidingen
  • Wekelijkse lunches en bootcamp
  • Open cultuur

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Zwanenburg

Functie groep: Bouw

Specialiteit: Overig

Ref nr: 128328

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer