Inkoper

WVI Professionals
Sittard

Beschrijving:

Als Inkoper ben jij de drijvende kracht achter de inkoop van de toegewezen productgroepen. Je onderhandelt over scherpe prijzen, condities en jaarafspraken met leveranciers. In deze functie houd je rekening met de beschikbaarheid en prijzen van producten van leveranciers in binnen– en buitenland. Je bent het aanspreekpunt voor leveranciers en werkt nauw samen met collega's om ervoor te zorgen dat het gehele inkoopproces soepel verloopt.

Als persoon beschik je over sterk ondernemerschap en kun je snel schakelen, waardoor je ad hoc kunt inkopen en inkooporders kunt coördineren. Technische– en marktkennis zijn belangrijk in deze functie; je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en bouwt op basis van deze kennis snel een netwerk op om het beste rendement te behalen in de productgroepen.

Naast bovengenoemde taken ben jij ook verantwoordelijk voor het opstellen van een inkoopplanning en het administratief verwerken van het inkoopproces op accurate wijze.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

– Je hebt HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop (bijv. NEVI).

– Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie.

– Resultaatgerichtheid, overtuigingskracht en een hands-on mentaliteit kenmerken jou.

– Je bent cijfermatig sterk onderlegd en hebt een goed analytisch vermogen.

– Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

– Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

– Korting op producten en diensten met ons Employee Benefit Program.

– Vakantiegeld, opleidingsmogelijkheden, fietsplan, fitnessplan, overwerkvergoeding (vrije tijd of geld), en nog veel meer.

– 26 verlofdagen en de mogelijkheid om er 8 verlofdagen bij te kopen.

 

Als inkoper krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Daarnaast kom je te werken in een dynamische omgeving met enthousiaste collega's. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Sittard

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132771

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer