Inkoper technische producten

WVI Professionals
Eindhoven

Beschrijving:

Onze relatie is aan het groeien en is op zoek naar versterking op deafdeling Inkoop. Op deze hectische afdeling werk je nauw samen met 3 andere collega's en zorg je er mede voor dat de vaste leveranciers tijdig leveren, zodat het voorraad op het gewenste peil blijft. Hiervoor heb je intensief contact met de leveranciers in binnen- en buitenland.

Ook controleer je op continue kwaliteit van de producten en rapporteer je en leg je eventuele afwijkingen vast.

Daarnaast ga je ondersteunen bij de projectmatige inkoop in samenwerking met de verkoopafdeling en het bedrijfsbureau. Hierdoor heb je intensief contact met collega's van andere afdelingen en met die in de andere vestigingen in Europa.

Bij voorkeur heb je al een paar jaar ervaring als inkoper of inkoop ondersteuning, liefst in een technische productenomgeving..

Wat ga je doen?

 • Inkoop en bestellen van (technische) producten
 • Beheren van een deel van onze leveranciersportefeuille, w.o. orderverwerking, levertijdbewaking, administratieve goederenontvangst. Een groot deel van deze werkzaamheden vinden plaats met behulp van ons ERP-systeem Agresso Wholesale van Kerridge
 • Je speelt een actieve rol in het continue verbeterproces van de afdeling
 • Je bent aanspreekpunt voor afdelingen sales, logistiek, warehouse en assembly en onze leveranciers, zowel intern als extern.
 • Alle overige voorkomende werkzaamheden op de afdeling

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

 • Je hebt een relevante Hbo-opleiding met goed gevolg afgerond of hebt aantoonbaar een vergelijkbaar niveau door ervaring;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;
 • Je weet je ook in het Engels en bij voorkeur ook Duits, zowel schriftelijk als mondeling, prima te redden
 • Je bent commercieel ingesteld
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig;
 • Je hebt ervaring met MS Office toepassingen, met name Excel
 • Je bent handig in het aanleren van nieuwe softwareapplicaties (ERP)
 • Je bent fulltime (40 uur) per week beschikbaar

Wat biedt onze relatie :

Zij bieden een (groei)functie met een prima salaris (afhankelijk van ingebrachte ervaring en leeftijd) en een winstdelingsregeling.

Je krijgt als fulltimer (40 uur per week) 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

De secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten o.a. een uitgebreid opleidingsprogramma en ontwikkelmogelijkheden, een goede pensioenregeling, gratis fruit en gratis lunch, een ongevallen- en WGA-gat verzekering, een gloednieuw gebouw, fijne collega’s en een gezellige vrijdagmiddagborrel (zodra het weer kan).

Ze bieden in eerste instantie een jaarcontract; Engels hecht als familiebedrijf zeer aan langdurige relaties met collega's, klanten en leveranciers.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Eindhoven

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131192

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer