ICT Servicedesk medewerker

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Wat doe ik op de Servicedesk?

Onze klanten laten hun computers, servers, internet en telefoons door ons beheren. Als het een keer niet werkt zoals verwacht dan bellen ze onze Servicedesk. Daar zit jij dan klaar om te zorgen voor een oplossing. Stuur je onmiddellijk iemand naar de klant toe? Of kun je het direct zelf aan de telefoon oplossen? Misschien plan je het in voor morgen als we deze toch al bezoeken? Jij bepaalt de prioriteit en zorgt dat de juiste engineer aan het werk gaat met de juiste informatie.

 

 

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

  • Je bent commercieel en hebt affiniteit in IT;
  • Je hebt enkele jaren in sales, bij voorkeur in de ICT;
  • Je beheerst de engelse en nederlandse taal.

Wat bieden wij aan :

Een marktconform salaris tussen .  Je werkt hybride, op kantoor ontmoet je je collega’s maar je kan ook veel vanuit huis werken als je dat wilt. Uiteraard zorgen wij voor een ingerichte thuiswerkplek, een laptop en een mobiele telefoon. Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 130526

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer