Grondwerker / Voorman

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Als grondwerker/ voorman ben je de aangewezen persoon om samen met collega’s aan diverse mooie projecten te werken die variëren van omvang. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het transformeren van een oud terrein naar een volledig nieuwe omgeving. Het begint met sloopwerkzaamheden, gevolgd door het saneren van de bodem. Deze maken jullie vervolgens bouwrijp zodat de bouwer zijn werk kan doen. Graafwerkzaamheden, riolering en waterleidingen aanleggen: alle voorzieningen zijn dankzij jou en het team aanwezig. Jullie leveren het project op wanneer de bouw is afgerond en ook het straatwerk en de groenvoorziening klaar zijn: De metamorfose van de omgeving is volbracht!

 

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

  • Jij hebt al een aantal jaar ervaring binnen de infra als grondwerker/ voorman of volgt op dit moment een infra opleiding.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele en positieve werkhouding.
  • Daarnaast denk je graag mee om op efficiënte wijze projecten te realiseren.
  • Jij bent een echte teamspeler en draagt bij aan de goede sfeer binnen het team en op het project.

Wat kan je verwachten:

  • Werken bij een  regionale aannemer deel uit te maken van een daadkrachtig team waar enthousiaste, ambitieuze en gedreven mensen werken.
  • Informele werksfeer
  • Wij bieden jou marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je in de toekomst te blijven ontwikkelen door het delen van kennis en het volgen van trainingen/opleidingen.

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: Bouw

Specialiteit: Overig

Ref nr: 128331

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer