Duurzaamheid Adviseur- Energie

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Wat ga je doen als adviseur :

Tijdens je werkzaamheden werk je mee met het advies en verkoop van Energiedaken. Je houdt je bezig met het helpen van onze klanten vanaf het moment dat ze het eerste contact met ons maken. We werken met warme leads waardoor je altijd spreekt met geïnteresseerde klanten die graag meer te weten willen komen over ons systeem.

Je geeft de klant, veelal telefonisch en per mail, advies en zoekt uit wat de beste oplossing is die je kan bieden. Service en klanttevredenheid staat in het proces centraal en je zal worden opgeleid tot expert op het gebied van groene daken! Voor zowel starters als ervaren adviseurs ben je bij ons aan het juiste adres, in ons ervaren team word je ondersteund waar nodig.

Na het binnenhalen van een opdracht draag je het project over aan het operationele team. Je blijft in contact met de klant en samen met het operationele team zorg je voor een optimale oplevering. Hierbij hou je de wensen van de klant altijd goed in het oog.

Kortom, een veelzijdige salesfunctie waarin je een concrete en directe impact hebt op de verduurzaming van Nederland en uit kunt groeien tot een duurzaam Business Developer.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: Marketing en Communicatie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131397

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer