Corperate Recruiter met affiniteit in de IT

WVI Professionals
Weesp

Beschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Recruiter om ons team uit te breiden. Heb jij passie voor recruitment en affiniteit voor ICT? Heb je de drive om jezelf te ontwikkelen in deze branche? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken!

Functieomschrijving: Recruiter

Als Recruiter speel je een cruciale rol in het aantrekken van getalenteerde professionals voor onze organisatie. Je hebt de mogelijkheid om te groeien in je rol en te leren van ervaren Recruiters.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

· Sourcen: Actief zoeken naar potentiële kandidaten, zowel actief als passief, in de ICT-sector.

· Opvolgen: Het beheren van de kandidatenpipeline en het onderhouden van contact met potentiële kandidaten.

· Zoeken naar zzp-ers (consultants): Identificeren en benaderen van zelfstandige professionals die geschikt zijn voor onze projecten.

· Afspraken met consultants: Het voeren van gesprekken met consultants om te ontdekken of zij potentiële kandidaten kunnen aanbevelen.

· Samenwerken met werving & selectiebureaus: Het onderhouden van relaties met externe bureaus die kandidaten voor ons zoeken.

· Creatief meedenken: Actief bijdragen aan het ontwikkelen van innovatieve wervingsstrategieën om de beste kandidaten aan te trekken.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met ICT is een must;
  • Drive om het beste uit jezelf en anderen te halen;
  • Overtuigingskracht en enthousiasmerend vermogen;
  • Nieuwsgierige, betrokken en proactieve houding;
  • 36 uur beschikbaarheid.

Wat bieden wij:

· Een vast marktconform salaris.

· Incentives op basis van succesvol binnengehaalde kandidaten.

· Een bedrijfsauto of reiskostenvergoeding.

· Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

· Veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

· Een dynamische en stimulerende werkomgeving.

Startdatum:

We staan open voor een snelle start, dus aarzel niet om te solliciteren als je klaar bent om meteen aan de slag te gaan.

Als jij een gedreven Recruiter bent met affiniteit voor ICT en de ambitie om te groeien in een dynamische organisatie, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes wordt gedreven door onze mensen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan het aantrekken van topkandidaten voor spannende projecten in de ICT-sector.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Weesp

Functie groep: Uitzendbureaus & Werving en Selectie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131640

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer