Chauffeursbegeleider Magazijn

WVI Professionals
Vianen

Beschrijving:

Vind je het een uitdaging om vrachtwagens zo efficiënt mogelijk te laden? Ben je communicatief vaardig en houd je zelfs in de meest hectische situaties het hoofd koel? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als chauffeur begeleider magazijn?

In een team van 6 medewerkers, zorg je voor het beladen van de vrachtwagens, scannen en sorteren van goederen en zorgt ervoor dat de loods aan het einde van je dienst netjes opgeruimd is.. Uiteraard verlies je hierbij het logistieke en commerciële belang van het bedrijf niet uit het oog. Gedurende de dag heb je veel contact met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen ons familiebedrijf.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

  •  Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring als logistiek medewerker;
  •  Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat, dit kan eventueel ook via ons behaald worden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  •  Daarnaast ben je een echte aanpakker die niet terugdeinst voor een beetje tegenwind. Je bent fulltime beschikbaar en kan zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren.

Wat bieden wij jou als chauffeur begeleider magazijn?

  • Een salaris conform schaal D van de CAO Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen de € 2622,76 – € 3131,- bruto per maand;
  • Een fulltime functie met werktijden van 8.00-17.00 uur;
  • Een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is;
  • Een hecht team van collega’s.

 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Vianen

Functie groep: Transport en Logistiek

Specialiteit: Overig

Ref nr: 138201

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer