Business Data Scientist | VERVULD

WVI Professionals
Enschede

Beschrijving:

Als Business Data Scientist sla jij de brug tussen de klantvraag en data oplossingen. Hiermee zorg jij ervoor dat data inzichten omgezet worden in concrete waarde voor die organisatie en dat er draagvlak is bij de business.

Je weet de juiste vragen te stellen om de behoeftes van organisaties te achterhalen en met jouw expertise vertaal jij deze naar een dataproject. Je pakt de lead in het vormgeven en organiseren van deze projecten in samenwerking met onze betrokkenen data professionals.

Je krijgt te maken met organisaties in allerlei verschillende sectoren. Of dit nu engineering, werving & selectie, gezondheidszorg, facilitaire dienstverlening of de industrie is: jij bent in staat om met onze klant mee te denken en zet jouw expertise in om impact te maken.

Functie eisen:

Over jou:

Je bent een ervaren data specialist. Maar in plaats van zelf bezig zijn met het trainen van voorspelmodellen of het aanleggen van data infrastructuur wil jij graag een adviserende en strategische rol vervullen.

Deze rol is perfect voor jou als;

· Je geniet van de dynamiek in een groeiende organisatie

· Je altijd op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden en deze snel eigen maakt

· Je van nature nieuwsgierig bent en het leuk vindt om een klantvraag tot op de bodem uit te pluizen.

· Je analytisch sterk bent

· Je met jouw enthousiasme onze klant weet te overtuigen

· Je het fijn vindt om verantwoordelijkheid te dragen en te nemen en hebt een ondernemende mindset

Je kent de uitdagingen en ontwikkelingen waar onze klanten mee te maken hebben.

Je graag samenwerkt met een talentvol en super gezellig team.

Op ons kantoor, hartje Enschede, tussen vele andere innovatieve organisaties, is een informele werksfeer. Hard werken wordt afgewisseld met veel gezelligheid. Zowel tussen de bedrijven door, als tijdens de bekende teamuitjes. Met als hoogtepunt een jaarlijks weekend weg met het hele team!

Verder zijn er ook natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden, van een leasefiets tot dagelijks een lekkere lunch tot de laptop waarop jij het beste kan werken.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Enschede

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 130987

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer