Belastingadviseur – Huizen

WVI Professionals
Huizen

Beschrijving:

Hier draait het om erkenning! Daarom dat het team elkaar en de klanten zien. Hier ben je niet zomaar een nummer, maar een gewaardeerd individu. Hier is begrip voor je werk en privé balans. Of ben jij liever niet voor 18.00 uur thuis, zodat je kan eten met het gezin of met vrienden op de racefiets kan stappen?

 

Hier krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol en verantwoordelijkheden volledig te omarmen. Daarnaast worden er ook tal van studie- en ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. Zo kun je zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak groeien. En omdat je de klanten op verschillende gebieden mag ondersteunen, ontwikkel je jezelf allround. Bovendien krijg je ook nog een coach die jouw ontwikkeling nauwlettend begeleidt.

 

De informele, no-nonsense cultuur binnen het team creëert een hechte en betrokken werkomgeving. Gezelligheid en toegankelijkheid zijn essentiële kernwaarden, en daarnaast worden er vaak leuke evenementen georganiseerd. Wie wil er nu niet kunnen lachen met collega's?

 

Hier gaan we altijd voor topkwaliteit en nemen we de zorg van de klanten uit hun handen. Jouw betrokkenheid en 'IT first'-benadering maken het tot staat om dit te bereiken. Met onze creatieve en innovatieve werkwijze klaren we elke klus!

 

Wil jij ook ons team versterken? Er zijn geweldige mogelijkheden in zowel Almere als Huizen. Je word graag verwelkomt voor minimaal 24 uur per dag.

 

Wat ga je doen?

  • Signaleren en uitvoeren van fiscale adviesopdrachten.
  • Opstellen en controleren van fiscale aangiftes, zowel IB als VPB.
  • Schrijven van bezwaarschriften en verzoeken in het kader van horizontaal toezicht.
  • Afhandelen van correspondentie met de Belastingdienst.

Functie eisen:

De ideale topper beschikt over:

  • De NOB-titel of is bezig deze te behalen.
  • Minimaal drie jaar relevante fiscale werkervaring.
  • Sterke communicatieve en IT-vaardigheden.

 

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu en word een waardevolle aanvulling op ons dynamische team!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Huizen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131654

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer