Assistent Accountant – Huizen

WVI Professionals
Huizen

Beschrijving:

 

Bij ons staat jouw welzijn staat centraal, je collega's staan centraal, en de klanten staan centraal. De bedrijfscultuur is gebaseerd op aandacht voor het individu, waarbij jouw werk-privébalans van groot belang is. Of ben jij liever niet voor 18.00 uur thuis om met vrienden naar die CrossFit training te kunnen gaan?

 

Bij ons krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol en verantwoordelijkheden volledig te omarmen. Bovendien bieden we tal van mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling. Hier kun je zowel vaktechnisch als persoonlijk groeien, terwijl je klanten in diverse facetten ondersteunt. En dat is nog niet alles; je wordt begeleid door een coach die jouw ontwikkeling nauwlettend volgt.

 

De informele, no-nonsense cultuur binnen het team creëert een hechte en betrokken werkomgeving. Gezelligheid en toegankelijkheid zijn essentiële kernwaarden, en daarnaast worden er vaak leuke evenementen georganiseerd. Wie wil er nu niet kunnen lachen met collega's?

 

Hier gaan we altijd voor topkwaliteit en nemen we de zorg van de klanten uit hun handen. Jouw betrokkenheid en 'IT first'-benadering maken het tot staat om dit te bereiken. Met onze creatieve en innovatieve werkwijze klaren we elke klus!

 

Wil jij ook ons team versterken? Er zijn geweldige mogelijkheden in zowel Almere als Huizen. Je word graag verwelkomt voor minimaal 24 uur per dag.

Wat ga je doen?

  • Fungeren als administratieve coach voor klanten.
  • Financiële administraties beheren.
  • Jaarrekeningen samenstellen.
  • Fiscale aangiftes voorbereiden.
  • Ondersteunen bij het creëren van presentaties voor prospects.

Functie eisen:

De ideale topper beschikt over:

  • Een mbo-diploma Bedrijfsadministrateur of een hbo-diploma Accountancy of Bedrijfseconomie / Finance & Control.
  • Minimaal één jaar relevante werkervaring bij een administratie- of accountantskantoor.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en IT-competenties.

 

Klaar om je carrière te lanceren? Solliciteer nu en maak deel uit van ons dynamische team!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Huizen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131652

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer