Allround Onderhoudsmonteur/ Meewerkend Voorman

WVI Professionals
Baarn

Beschrijving:

Wil jij je technische skills inzetten voor een boeiende en afwisselende rol in een groeiend bedrijf? Zoek je een uitdagende functie waarbij je kunt schakelen tussen diverse technische disciplines? Dan zijn wij  op zoek naar jou!

 

Wij zijn een toonaangevende producent van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, sambals en chilisauzen, maar we produceren ook een groot aantal huismerken (private labels). Om ons machinepark en facilitaire voorzieningen in topconditie te houden, zijn we op zoek naar een allround onderhoudsmonteur die zijn/haar technische expertise met passie inzet.

Als Meewerkend Voorman/Monteur Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en coördineren van diverse technische werkzaamheden binnen onze organisatie. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de operationele continuïteit en de optimalisatie van onze productieprocessen.

Jouw rol als allround onderhoudsmonteur is cruciaal voor het succes van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van storingen aan ons machinepark, het preventief onderhouden van de machines, het installeren van nieuwe machines en processen, en het onderhouden van de facilitaire voorzieningen in ons gehele pand. Met jouw brede technische kennis en probleemoplossend vermogen weet jij altijd een oplossing te vinden, of het nu gaat om elektronica, pneumatiek of besturingstechniek.

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou?

– MBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond

– Minimaal 1 jaar ervaring binnen een technische dienst

– Kennis van pneumatiek, besturingstechniek en elektrische schema’s

– Bereidheid om in 2-ploegendienst te werken

– Goede communicatieve vaardigheden en een stressbestendige instelling

Wat bieden wij jou?

– Een dynamische werkomgeving met nooit een saaie dag

– Uitdagende en afwisselende werkzaamheden

– Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

– Een prettige, collegiale werkomgeving

– Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je werken in een bedrijf waar jouw technische expertise echt het verschil kan maken? Solliciteer dan nu en maak kennis met ons!

 

Gegevens:

Locatie: Baarn

Functie groep: Techniek

Specialiteit: Overig

Ref nr: 138436

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer