Accountmanager IT New Business

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Accountmanager New Business in een werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen, die zich laat typeren door dynamiek, innovatie en een collegiale werkomgeving, dan past onze opdrachtgever bij jou!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager New Business is geen werkdag hetzelfde! Je wordt gedreven door leads te genereren en haalt energie uit het verkopen. Dit bereik je door jouw creatieve werkwijzen en uitstekende communicatie skills. Jij hebt een continue drive om new business bij nieuwe en bestaande klanten te generen en je denkt dan ook goed na over hoe je dit doel kan bereiken. Je bent een echte teamplayer, binnen het salesteam speel jij een belangrijke rol en met je collega’s ga jij voor succes!

Overige punten die zij voor de functie van Accountmanager New Business belangrijk vinden:

· Je bent verantwoordelijk over de aan jouw toegewezen leads/opdrachten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de projectplanning, verkoopondersteuning, afhandeling van de opdracht en after sales naar klanten.

· Acquisitie vormt een belangrijk onderdeel van de functie. Je bent initiatiefrijk en hebt het vermogen om kansen te creëren om meer omzet te genereren.

· Je investeert in het opbouwen van een goede relatie met je klanten; je kent je klanten door je nieuwsgierigheid in wat hen beweegt en speelt hierop in, je onderhoudt frequent contact en je maakt duidelijke afspraken.

Functie eisen:

Wat zij van je vragen?

Je bent opzoek naar een toffe baan met een goede werk privé balans. Als Accountmanager New Business heb je een actieve rol en werk je nauw samen met de rest van het Salesteam.

Je stopt niet eerder dan wanneer je je doel bereikt hebt en beschikt over doorzettingsvermogen;

· Sterke netwerker; je beschikt over overtuigingskracht;

· Je bent klantgericht en goed in het onderhouden van relaties;

· Je bent communicatief sterk ontwikkeld; je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

· Je bent representatief en hebt affiniteit met de diensten/producten

· Je bent proactief en speelt in op kansen;

· 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Als Accountmanager New Business bieden zij jou een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid binnen het IT landschap. Daarnaast bieden we je:

· Je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen;

· Geïnvesteerd wordt in opleiding- en doorgroeimogelijkheden;

· Je wordt uitgedaagd wordt door je collega’s;

· Kennisdeling een belangrijke rol inneemt;

· Successen gezamenlijk gevierd worden;

· Je maakt onderdeel uit van een gezellig team wat vol zit met ervaring

· Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

· Auto van de zaak.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: Sales

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131302

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer