Accountmanager ICT

WVI Professionals
Nieuw-Vennep

Beschrijving:

Zoek je een bedrijf waar jij elke dag met de meest uiteenlopende klanten in gesprek kunt gaan, waar ze echt luisteren naar jouw ideeën en er ook iets mee doen? Bekijk dan vooral eens deze vacature voor Accountmanager ICT.

 

Wat ga je zoal doen?

Als accountmanager ICT is geen dag hetzelfde! Jij bent het aanspreekpunt voor jouw klanten én prospects, die je voorziet van advies over de verschillende ICT-diensten.

 

Onze diensten gaan van consultancy tot werkplek- en systeembeheer, een servicedesk, managed services voor o.a. security en networking, en telecomoplossingen. En dan vergeten we vast nog iets te benoemen. Kortom, je krijgt een goedgevuld portfolio mee om de ICT-vraagstukken van klanten in te vullen.

 

Dat begint met het spotten van verkoopkansen en gaat via adviesgesprekken, offertes opstellen en onderhandelen naar het uiteindelijk sluiten van een deal. Hierbij maak je gebruik van consultative & solution selling: altijd met de wens van de klant als uitgangspunt en gericht op de lange termijn.

 

Wanneer een verkooptraject is afgerond, draag je deze over aan onze serviceorganisatie. Ook bedenk je samen met het marketingteam diverse activiteiten om leads te genereren.

 

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Spreekt bovenstaande je aan en herken jij jezelf in deze kenmerken? Jij:

  • werkt zelfstandig en geordend.
  • bent een doorzetter met een flexibele instelling.
  • beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • hebt een HBO werk- en denkniveau en ervaring als accountmanager in de ICT.
  • bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Dan hebben we misschien wel een match!

 

Wat kan je verwachten :

  • Fulltime baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Hybride werken mogelijk;
  • Uitjes, Borrels en prettig werksfeer.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Bedrijfsprofiel:

Waar kom je te werken :

Je komt te werken in een bedrijf die al 20 jaar bestaat met ongeveer 65 collega's in Nederland en Belgie. Het bedrijf is gespecialiseerd in ICT en biedt oplossingen als Microsoft Azure en Microsoft365.

Wie zijn wij :
WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Nieuw-Vennep

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 128695

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer