Accountmanager Binnendienst

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

BEN JIJ OOK ZO’N MacGyver DIE VOOR ALLES EEN OPLOSSING HEEFT?

Een dynamische en inspirerende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn. Kortom een bedrijf die voor alles een oplossing heeft. Ben jij  het talent met enige technische kennis, handig met computer en vindt verkopen leuk reageer dan als Accountmanager Binnendienst De ene dag ben je druk met het beantwoorden van mailtjes en telefoontjes, waarvan er gedurende de dag tientallen binnenkomen. Het gaat dan om aanvragen of probleemstellingen, waar je vrij snel antwoord op kunt geven, bijvoorbeeld m.b.t. levertijden, prijzen en technische specificaties.

Op andere dagen besteed je een aantal uren aan het uitzoeken van de beste oplossing voor één specifieke klant. Dan schakel je met engineers, inkoop en uiteraard de contactpersoon bij de klant. Je bekijkt tekeningen en technische specificaties waaraan het product moet voldoen.

Je stelt dan o.a. de volgende vragen: Wat is de toepassing? Welke oppervlaktebehandeling is vereist? Welke krachten moet de schroef opvangen? Etc. Wanneer het gevraagde product niet voorradig is, adviseer je geschikte alternatieven. Indien nodig maak je afspraken voor een collega van de buitendienst die bij de klant langs gaat om de opdracht te inventariseren.

Omdat jij oprechte interesse hebt, verbinding maakt en de klant laat merken te willen helpen, bind je hen aan de organisatie. Ook stel je offertes op, belt deze na en voert orders in. Je hebt te maken met veel details, codes en artikelnummers die allemaal nauwkeurig verwerkt moeten worden.

Elke week is er een stand-up met het team en worden allerlei issues besproken m.b.t. bijvoorbeeld kwaliteit, levertijden en opvallende toename in vraag naar specifieke producten. Je praat en denkt mee om vervolgens tot verbetering van de werkwijze te komen of alternatieve oplossingen aan klanten te kunnen bieden om zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Daarnaast vinden er diverse meetings plaats om o.a. kwaliteit, accounts en klantbeleving te bespreken. Omdat je ook wel eens naar buiten wilt bezoek je regelmatig samen met de Accountmanager de top-20 klanten om persoonlijk kennis te maken. Ook vertegenwoordig je dit bedrijf een aantal keer per jaar op diverse (inter-)nationale beurzen.

Functie eisen:

Wie ben jij?

*HBO werk- en denkniveau                   *Ervaring in een commerciële binnendienstrol

*Affiniteit met techniek                          *Kennis van de Engelse taal, Duits is een pré

*Communicatief vaardig                        *Klantvriendelijk    *Nauwkeurig en pro-actief

 

Wat krijg jij

Dit bedrijf biedt naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling, een goede pensioenregeling en een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen .

Dit bedrijf hecht waarde aan een goede werk-/privébalans.Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.475,- en maximaal € 3.960,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van je opleiding, leeftijd en (relevante) werkervaring.

Hier werken wij met z'n allen aan een mooi bedrijfsresultaat. Dat wordt gewaardeerd met een mooie winstuitkering, die wij met z'n allen delen!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Handel, Groothandel en Detaihandel

Specialiteit: Unknown

Ref nr: 128282

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer