Leer werk traject

 

Wij Solliciteren Voor Jou en WVI zijn een samenwerking gestart met WSP Amsterdam en UWV Flevoland aangaande leer- werktrajecten voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt om deze langzaam aan weer klaar te stomen voor de arbeidsmarkt via het traject bij WSVJ en WVI.

Kandidaten kunnen via dit traject werkervaring opdoen en zo weer instromen binnen een betaalde baan op de voor hun opgedane werkervaring. Dat kan inhouden dat men intern instroomt bij WVI & WSVJ zelf dan wel bij één van de opdrachtgevers.

Dit project kan dusdanig succesvol worden dat kandidaten snel of op wat langere termijn uitstromen vanuit de uitkeringssituatie in een betaalde baan, mede doordat men start in de eerste weken met 4 uur werken per dag, wat door de kandidaten als zeer prettig wordt ervaren.

Kandidaten die momenteel het traject bij WVI /WSVJ volgen en langduriger thuis zijn geweest, geven vaak aan dat ze weer even moeten wennen aan een stramien van vroeger opstaan en om weer in het ritme komen.

Wanneer het traject succesvol wordt afgerond krijgen mensen bewijs van deelname, dichten tevens een gat in het CV, hebben meer ervaring en kennis opgedaan en maken hierdoor meer kansen op een baan zowel via WVI/WSVJ intern als extern.

 

Meer weten over het leer- werktraject? Neem contact op met ons via  info@wviprofessionals.nl o.v.v. Leer-werktraject.

https://www.youtube.com/watch?v=NvEd4A9YeiY&feature=emb_title

Meld je aan

Laat ons voor jou op zoek gaan naar de volgende uitdaging in je carrière.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Ook interessant

Accountancy

Wij Solliciteren Voor Jou initiatief van WVI

Wij Solliciteren Voor Jou, is een nieuw initiatief van WVI Uitzendbureau. Wij hebben inmiddels 13 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en weten daarom exact wat de behoefte is van jouw toekomstige werkgever.

Accountancy

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.