Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Werving en selectiebureau Almere

Tegenwoordig is het erg lastig om als bedrijf aan goede werknemers te komen. Door de krapte op de arbeidsmarkt blijven er veel openstaande vacatures bijkomen. Daarom kloppen bedrijven steeds vaker aan bij werving en selectiebureaus. Bekijk de pagina voor meer informatie over een werving en selectiebureau Almere.

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

0 +

Kandidaten gematcht

0 +

Vacatures vervuld

0

Werkgevers geholpen

Werving en selectiebureau Almere

Simpelweg betekent werving en selectie dat een bureau op zoek gaat naar een persoon die direct bij een bedrijf in dienst gaat. Door middel van werving en selectie besteed je het vinden van medewerkers uit aan een derde partij.

Verschil tussen werving & selectie en recruitment

De termen werving & selectie en recruitment worden vaak door elkaar gebruikt. De 2 termen betekenen nagenoeg hetzelfde maar er zit wel degelijk een klein verschil in. Bij werving en selectie gaat het altijd om een vaste aanstelling. En bij recruitment is het ook mogelijk om een tijdelijk dienstverband te hebben naast een vaste aanstelling. Bij beide termen is er een selectieproces rond het vinden, selecteren en aanstellen van een baan.

Hoe werkt een werving en selectiebureau Almere?

Bij WVI Professionals werken wij met 4 eenvoudige stappen om een getalenteerde werknemer te vinden.

Aanmelden Als Werkgever

Een kandidaat profiel gezien die je bevalt? Bij WVI Professionals staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

Bedrijfsprofiel Aanmaken

Om een vacature te kunnen plaatsen is het belangrijk dat wij de juiste gegevens hebben. Hierdoor zal het vinden van een kandidaat makkelijker gaan, we kunnen dan gerichter zoeken naar de beste match voor jouw bedrijf.

Vacature Plaatsen

Plaats je vacature online, de kandidaten met een passend profiel kunnen deze gemakkelijk inzien. Om het zo eerlijk mogelijk te maken zorgen wij ervoor dat de vacature anoniem wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat wij het snelst en op de best mogelijke manier een langdurige match kunnen realiseren.

Een Échte Match Voor Jouw Vacature

Bij WVI Professionals hanteren we een uniek concept, we matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Onze voordelen

Gratis vacature plaatsen

Bij WVI staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd.

Zeer scherpe bureau fee

WVI hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd.

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Waarom zou ik een werving en selectiebureau inschakelen?

Er zijn een hoop voordelen voor uw bedrijf mocht u een werving en selectiebureau willen inschakelen. De voordelen voor het inschakelen van een werving en selectiebureau zijn:

  • U bent minder tijd kwijt om een kandidaat te werven en selecteren
  • Flexibiliteit bij het invullen van vacatures
  • Kandidaten kunnen direct in dienst worden genomen
  • Het is goedkoper om een werving en selectiebureau in te schakelen in plaats van het zelf vinden naar een kandidaat
  • Laagdrempelige manier om snel in contact te komen met kandidaten
  • Werving en selectiebureaus zijn er in gespecialiseerd om getalenteerde kandidaten te vinden

Wat maakt WVI Professionals anders dan andere werving en selectiebureaus?

WVI staat voor gelijkheid en professionaliteit, iedere kandidaat en werkgever verdient dezelfde aandacht. Onze kernwaarden vormen een belangrijk onderdeel van onze werkmethodiek en is ook ons onderscheidend vermogen binnen de Werving & Selectie.
WVI is al ruim 15 jaar een actieve arbeidsbemiddelaar, maar we zitten niet stil! Wij houden van innovatie en blijven altijd onze kennis aanscherpen, zo kunnen we onze creatieve methode altijd toespitsen op de huidige arbeidsmarkt. Door onze actieve en transparante aanpak, maken we zowel de werkgever als kandidaat tevreden én blij!

Neem gerust contact op!