Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Salarisadministrateur / Consultant

Added by
  • Private Person
Hourly Rate
€95 - €100

Project Description

Als Implementatie Specialist ben je verantwoordelijk voor het succesvol integreren van de salarisapplicatie NMBRS bij klanten binnen de woningcorporatiesector. Deze klanten vertrouwen op het systeem om hun dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Jouw missie is ervoor te zorgen dat klanten het maximale uit de salarisapplicatie halen door middel van implementatie, configuratie en gebruikerstraining. Deze taken worden zowel op afstand, op kantoor als bij de klant ter plaatse uitgevoerd.

Je hebt een groot deel van de tijd zelfstandigheid, maar deelt jouw kennis en ervaring met collega’s om samen te leren en bij te dragen aan de voortdurende verbetering van de aanpak, service en technische oplossingen. Het ultieme doel is een tevreden klant en een voldane medewerker!

Bij het bedrijf hechten zij veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier. Daarom besteden zij hier veel aandacht aan. Er worden diverse programma’s voor professionele groei, talentontwikkeling aangeboden en er is ruimte voor individuele coaching.

Vereisten:

路 Ervaring met het gebruik en de implementatie van NMBRS;

路 Kennis van HR Salaris & Gemak (Exact) is een pluspunt;

路 Goede beheersing van de Nederlandse taal;

路 Resultaatgericht, goed in prioriteiten stellen en proactief;

路 Sterk in procesmatig denken en het begrijpen van klanttevredenheid;

路 Beschikbaarheid van 16 tot 24 uur per week.

Het bedrijf is al vele jaren een vertrouwde partner voor veel woningcorporaties op het gebied van salarisadministratie en financi毛le ondersteuning. Naast deze activiteiten besteden steeds meer woningcorporaties ook andere administratieve taken, vooral in tijden van personeelstekorten of gebrek aan actuele boekhoudkundige kennis aan het bedrijf uit. Steeds meer ondersteuning wordt geboden op diverse financi毛le afdelingen.

Solliciteren:

Heb jij interesse in de functie of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op! Solliciteer meteen door jouw cv en korte motivatie te mailen naar: sollicitatie@wviprofessionals.nl. Bellen gaat sneller: 036 5254935!

Place Bid

Set your hourly rate
$
Set your delivery time in hours
Describe your proposal