Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Salarisadministrateur inhuren

Een salarisadministrateur is een onmisbare rol binnen elke organisatie, groot of klein. Als u een salarisadministrateur wilt inhuren zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Bekijk de pagina voor meer informatie!

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

0 +

Kandidaten gematcht

0 +

Vacatures vervuld

0

Werkgevers geholpen

Een salarisadministrateur inhuren?

Een salarisadministrateur is een belangrijke rol binnen een organisatie, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het correct verwerken van salarissen en lonen voor werknemers. Dit is een nauwkeurig en tijdrovend proces, dat vereist dat de salarisadministrateur nauwkeurig en attent is voor detail.

Een salarisadministrateur moet vaak werken met vertrouwelijke gegevens en moet daarom professioneel en discreet zijn. Onze salarisadministrateurs moeten ook goed kunnen samenwerken met andere afdelingen, zoals HR en financiën, om ervoor te zorgen dat alle salarisgegevens correct en tijdig worden verwerkt.

Daarnaast moet een salarisadministrateur ook goed op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgeving met betrekking tot lonen en belastingen, om ervoor te zorgen dat de organisatie altijd voldoet aan deze vereisten.

Wat doet een salarisadministrateur?

De taken van een salarisadministrateur kunnen sterk variëren, afhankelijk van de specifieke functie en het bedrijf waarvoor ze werken. In het algemeen zijn de taken van een salarisadministrateur echter gericht op het op juiste manier verwerken van salarissen en lonen voor werknemers.

De taken van een salarisadministrateur omvatten:

  • Het bijhouden van loongegevens, zoals werkuren, vakantiedagen en ziektedagen

  • Het verwerken van loonstroken en het versturen ervan aan werknemers

  • Het uitvoeren van salarisspecificaties en het beantwoorden van vragen van werknemers over hun salaris

  • Het bijhouden van wijzigingen in salarisregelingen en wetgeving met betrekking tot lonen en belastingen

  • Het verzorgen van de administratie rondom het in dienst treden en uit dienst gaan van werknemers, zoals het aanpassen van loongegevens en het opstellen van arbeidscontracten

  • Het beantwoorden van vragen van werknemers over loonstroken en salarisregelingen

  • Het verzorgen van de aangifte loonheffing en premies werknemersverzekeringen

Onze voordelen

Gratis vacature plaatsen

Bij WVI staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd.

Zeer scherpe bureau fee

WVI hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd.

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Waarom zou ik een salarisadministrateur inhuren bij WVI Professionals?

Een salarisadministrateur inhuren via WVI Professionals is een slimme keuze. Hier zijn enkele redenen waarom:

Flexibiliteit: Door een salarisadministrateur in te huren via WVI hebben bedrijven de flexibiliteit om de duur van de samenwerking te bepalen. Dit kan handig zijn als het bedrijf tijdelijke versterking nodig heeft of als het werk op projectbasis wordt uitgevoerd.

Kostenbesparing: Het inhuren van een vaste medewerker kan duur zijn, vooral als het bedrijf niet het hele jaar door behoefte heeft aan een salarisadministrateur. Door een salarisadministrateur in te huren via WVI Professionals, kunnen bedrijven kosten besparen door alleen te betalen voor de tijd dat de salarisadministrateur daadwerkelijk werkt.

Gebrek aan intern personeel: Sommige bedrijven hebben misschien geen interne medewerkers die de benodigde vaardigheden hebben om de salarisadministratie te verwerken. In deze gevallen kan het inhuren van een salarisadministrateur via WVI een goede oplossing zijn om toch te voldoen aan deze verantwoordelijkheid.

Deskundigheid: Salarisadministratie kan complex zijn en vereist specifieke vaardigheden en kennis. Door een salarisadministrateur in te huren via WVI, kunnen bedrijven profiteren van de expertise van deze medewerker zonder dat zij zelf de tijd en moeite hoeven te steken in het opleiden van personeel.

Over WVI Professionals

Sinds 2006 is WVI Professionals een begrip binnen de Nederlandse Werving & Selectie. Door onze betrokkenheid en ervaren team zijn we een echte vacature specialist geworden. Onze focus ligt bij de wensen van de kandidaat en werkgever, zo komen we tot mooie langdurige arbeidsrelaties. WVI is een multiculturele organisatie en streeft naar het neerzetten van een match zonder vooroordelen. Ons opendeur beleid en transparante manier van communiceren zorgt voor een frisse en vlotte aanpak. Iedereen mag aankloppen, jij dus ook! Dus wilt u een salarisadministrateur inhuren? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem gerust contact op!