Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Reachheftruck chauffeur inhuren?

Een reachheftruck chauffeur is de bestuurder van een reachtruck in doet dit vaak in een magazijn. Als reachtruckchauffeur haal je goederen uit de vrachtwagen en breng je de lading naar de juiste stelling in het magazijn. Een goede reachheftruck chauffeur is dus cruciaal voor elk magazijn!

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

0 +

Kandidaten gematcht

0 +

Vacatures vervuld

0

Werkgevers geholpen

Een reachheftruck chauffeur inhuren?

Een reachtruck chauffeur is actief binnen een magazijn en verplaatst of stapelt goederen met behulp van een reachtruck. Het verschil tussen een reachtruck en een heftruck, is dat een reachtruck een langere arm heeft en net iets compacter is. Een reachtruck wordt vaker ingezet in kleine ruimtes met weinig manoeuvreerruimte. Voor de rest lijken de heftruck en de reachtruck wel veel op elkaar. Al onze reachheftruck chauffeurs hebben een reachtruck opleiding gevolgd en een reachtruckcertificaat ontvangen. Dit is wettelijk verplicht.

Wat doet een reachheftruck chauffeur?

Er zijn verschillende soorten reachheftruck chauffeurs . Het werk van een accountmanager is dan ook heel divers! De standaardtaken van een reachheftruck chauffeur zijn:

 • Reachtruck besturen
 • Goederen veilig verplaatsen
 • Producten stapelen
 • In smalle ruimtes manoeuvreren
 • Volgens kwaliteitsprocedures en veiligheidsvoorschriften werken
 • Producten ontvangen en controleren
 • Goederen inventariseren
 • Orders voorbereiden
 • Voorraad beheren

Onze voordelen

Gratis vacature plaatsen

Bij WVI staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd.

Zeer scherpe bureau fee

WVI hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd.

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Waarom zou ik een reachheftruck chauffeur inhuren bij WVI Professionals?

Bij WVI Professionals kan je een ervaren reachheftruck chauffeur inhuren. Onze  chauffeurs zijn gespecialiseerd in het veilig besturen van een reachheftruck. Het inhuren van een reachheftruckchauffeur bij WVI professionals heeft vele voordelen op het gebied van timing, kwaliteit en kosten. Door het uitbesteden van de functie van heftruck chauffeur heb jij meer tijd over voor andere aspecten binnen in het magazijn. 

Een chauffeur inhuren bij WVI Professionals kent dus vele voordelen. Wij bieden onze diensten aan tegen een erg scherp tarief. Dit maakt het uitbesteden van een chauffeur voordelig. Daarnaast kunnen wij op korte termijn schakelen voor jou zodat er zo snel mogelijk iemand aan de slag kan gaan. 

Over welke competenties beschikken de reachheftruck chauffeurs van WVI Professionals?

 • Goeie reactiesnelheid
 • Flexibiliteit 
 • Nauwkeurigheid
 • Fysiek in orde
 • Een uitstekend zicht 
 • Een juist inschattingsvermogen

Over WVI Professionals

WVI is al sinds 2006 een begrip binnen de Nederlandse Werving & Selectie. Door ons creatieve proces, betrokken en ervaren team zijn we een ware vacature specialist. Onze focus ligt bij de wensen van de kandidaat en werkgever, zo komen we tot mooie langdurige arbeidsrelaties. WVI is een multiculturele organisatie en streeft naar het neerzetten van een match zonder vooroordelen. Ons opendeur beleid en transparante manier van communiceren zorgt voor een frisse en vlotte aanpak. Iedereen mag aankloppen, jij dus ook! Dus wilt u een Reachheftruck chauffeur inhuren? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem gerust contact op!