Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Orderpicker inhuren

Op zoek naar orderpickers voor in het magazijn of distributiecentrum? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden voor het inhuren van een orderpicker.

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

0 +

Kandidaten gematcht

0 +

Vacatures vervuld

0

Werkgevers geholpen

Orderpicker inhuren

Een orderpicker is werkzaam in een magazijn of distributiecentrum. Een orderpicker is op zoek naar de items van een order en maakt deze verzendklaar. Je bent dus verantwoordelijk voor het samenstellen en verwerken van bestellingen/orders. Om dit te bewerkstelligen kan een orderpicker gebruik maken van een heftruck of pompwagen. Het kan ook voorkomen dat een orderpicker moet helpen met het laden en lossen van een vrachtwagen. Maar de belangrijkste taak van een orderpicker is het uitzoeken en verzendklaar maken van orders.

Wat doet een orderpicker?

De belangrijkste taken van een orderpicker zijn:
• De onderdelen van een order zoeken/verzamelen
• De kwaliteit van een order/bestelling controleren
• Verzenddocumenten invullen
Vrachtbrief doornemen en ondertekenen
• Doorgeven van onregelmatigheden
• Laden en lossen van vrachtwagens
• Productgegevens invoeren
• Orders/goederen transporteren van punt A naar punt B
• Besturen van een heftruck of pompwagen

Onze voordelen

Zeer scherpe bureau fee

WVI hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd.

Gratis vacature plaatsen

Bij WVI staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd.

Wat kost een orderpicker?

Een orderpicker met enige werkervaring kunt u uitgaan van een gemiddeld tarief tussen € 20,- en € 30,- per uur. Het exacte tarief hangt af van de leeftijd, de ervaring van de orderpicker. Ook kan het exacte tarief afhankelijk zijn van de termijn dat u een oderpicker nodig heeft. Bent u benieuwd naar het exacte tarief? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.

Een orderpicker inhuren bij WVI Professionals

Wilt u een orderpicker inhuren bij WVI Professionals? Bij ons kunt u een langdurige match met een geschikte orderpicker vinden. Door onze persoonlijke aanpak en grondige werving helpen wij je aan een duurzame werkrelatie waar je écht op zit te wachten. Nieuwsgierig? Vraag dan gratis een offerte aan of neem gerust contact met ons op.

Vaardigheden & competenties

Een goede orderpicker moet over de volgende vaardigheden/competenties beschikken:
Als orderpicker werken, gaat vlotter als je over bepaalde vaardigheden en eigenschappen beschikt:

Proactief

Een orderpicker moet veel bewegen is constant ergens mee bezig. Daarom is het er handig als een orderpicker proactief is.

Doelgericht

Een orderpicker moet doelgericht aan het werk zijn. De juiste onderdelen uit een order moeten doelgericht gevonden en verzameld worden.

Nauwkeurig

Een goede orderpicker moet erg nauwkeurig te werk gaan. De juiste onderdelen uit een order moeten verzameld worden. Een goede orderpicker kan zich hierin geen fouten veroorloven.

Stressbestendig

Een goede orderpicker moet goed kunnen omgaan met stress en tegenslagen. Er kan altijd iets gebeuren of kwijt zijn. Maar het is heel belangrijk om hier rustig en kalm mee om te gaan.

Flexibel

Het werk van een orderpicker is erg flexibel. Daarom is het ook erg handig als de orderpicker zelf ook flexibel te werk kan gaan. Het kan bijvoorbeeld altijd voorkomen dat je een vrachtwagen opeens moet laden of lossen.

Oog voor kwaliteit

Een orderpicker moet tijdens het verzamelen van onderdelen uit een order inschatten of een product voldoet aan de kwaliteitseisen. Daarom is het erg handig als een orderpicker oog voor kwaliteit heeft.

Fysiek in orde

Het werk van een orderpicker kan soms vrij fysiek werk zijn. Om dit te kunnen volhouden is het handig als een orderpicker fysiek in orde is.

Neem gerust contact op!