Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Bij WVI hechten we veel waarde aan het leveren van hoogwaardige diensten en het nakomen van afspraken. Als blijk van waardering voor Professionals die hun proefmaand succesvol voltooien en wij tevreden klanten hebben, presenteren wij een Speciale Aanbieding. Als u voldoet aan de voorwaarden van deze actie, ontvangt u een waardebon ter waarde van 549 Euro, waarmee u een elektrische step of andere producten naar keuze kunt kopen bij onze partner, Shoppen Voor Iedereen.

*Voorwaarden van onze actie:

Afspraken nakomen:
  • Het is essentieel dat u alle gemaakte afspraken naleeft, zoals intake- en starttijden. Door betrouwbaarheid en punctualiteit te tonen, bouwt u vertrouwen op, zowel bij ons als bij uw potentiële werkgever.

Proeftijd met goede resultaten afronden:

  • Tijdens uw proefmaand bij onze klant, streven wij naar uitstekende prestaties en resultaten. Door passie, hard werken en het behalen van goede resultaten vergroot u niet alleen uw kans op succes binnen de organisatie, maar ook op het verkrijgen van deze speciale beloning.
Goedkeuring van de klant:
  • Het belangrijkste is dat onze klant tevreden is met de diensten die u hebt geleverd tijdens uw proeftijd. We willen ervoor zorgen dat zowel u als de klant positieve ervaringen hebben.

Onze beloning:

Als u voldoet aan alle bovenstaande criteria, ontvangt u een waardebon ter waarde van 549 Euro. Deze waardebon is exclusief te besteden bij Shoppen Voor Iedereen, een gerenommeerde webshop met een breed scala aan producten. Met deze waardebon kunt u bijvoorbeeld de Mankeel MK006 Elektrische Step aanschaffen, die niet alleen gemak en plezier biedt, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk is door zijn elektrische aandrijving.

Bij Shoppen Voor Iedereen heeft u ook de mogelijkheid om andere producten naar keuze te selecteren, zoals leuke gadgets, lifestyle-producten of accessoires. Er is voor iedereen ruime keuze.

Doelgroep:

Deze actie richt zich op Professionals die hun proefmaand succesvol willen afronden en streven naar tevredenheid bij onze klanten. Of u nu werkzaam bent in de dienstverlenende sector, als freelancer werkt of net begint met ondernemen, deze actie kan een extra stimulans zijn om uw doelen te bereiken en beloond te worden voor uw harde werk.

Zet die extra stap, lever positieve diensten en verzeker uzelf van deze speciale beloning!