Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Eenvoudig en eerlijk solliciteren

Bij WVI professionals staan niet de werkgevers, maar de wensen en behoeftes van de kandidaten centraal. We werken al 14 jaar keihard aan het doel om solliciteren eenvoudig en eerlijk te maken. Binnen ons concept is er geen ruimte voor oordelen over je huidskleur, geaardheid of leeftijd. Wel kijken we naar je kwaliteiten, je ambities en jouw potentie. Maak snel kennis met ons unieke platform.

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

0 +

Kandidaten gematcht

0 +

Vacatures vervuld

0

Werkgevers geholpen

Onze voordelen

Gratis CV Plaatsen

Om tot een goede match te komen is het belangrijk dat je CV up-to-date en volledig is. Zorg daarom voor een goed CV, dan kunnen wij gerichter een passende baan en werkgever voor jou vinden.

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig geholpen worden aan een nieuwe uitdaging binnen jouw gewenste branche? Geen enkel probleem! Onze medewerkers gaan graag voor je aan de slag.

Op contractbasis

Elke match die wij realiseren is op contractbasis en niet op uitzendbasis. Op deze manier ben jij voor een langere periode verzekerd van een gave functie bij een leuke werkgever.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan ons privacybeleid.

Passend bij de wensen

Al vanaf de eerste stap zijn wij nauw betrokken bij de wensen van de kandidaten.Ons ervaren team van professionals kan iedere kandidaat van het juiste advies voorzien.

Vernieuwende software

Om de beste match te kunnen realiseren, werken we met de meest vernieuwende recruitment software. Dit helpt ons om snel en eenvoudig jouw wensen te koppelen aan de juiste vacature.

Wat maakt ons uniek

Bij WVI professionals vinden wij het belangrijk dat je beoordeeld wordt op je CV en niet op je (achter)naam, afkomst, leeftijd of geslacht. Wij hebben daarom een uniek platform ontwikkeld waarbij je anoniem kan solliciteren, jij kiest als kandidaat zelf wat de werkgever over jou te zien krijgt! Jij wilt toch ook een eerlijke kans krijgen op een baan die écht bij je past?

Vind je droombaan