Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Home

Begin je nieuwe carrière

zonder vooroordelen

Bij WVI solliciteer je altijd zonder vooroordelen, je wordt bij ons namelijk niet beoordeeld op je geslacht, leeftijd of (achter)naam. Door onze innovatieve aanpak richten we ons op het realiseren van duurzame matches die passen bij jouw ervaring en opleidingsniveau. 

Op zoek naar een langdurige nieuwe uitdaging? Maak dan heel eenvoudig een gratis account aan!

Waarom WVI Werving & Selectie?

Diversiteit

Wij staan voor een kleurrijke arbeidsmarkt en streven naar inclusiviteit. Je wordt bij ons nooit be(ver)oordeeld op zaken die er niet toe doen.

 

Stabiliteit

Bij WVI realiseren we stabiele en duurzame matches. Het is voor ons belangrijk dat je als persoon kan groeien binnen je nieuwe uitdaging. Wij richten ons daarom op langdurige arbeidsrelaties

Betrouwbaar

Door onze innovatieve methode en grote klantenbestand zijn we al jaren een grote speler binnen werving & selectie. Wij zorgen voor échte matches

Betrokken

Je bent bij ons geen nummertje of ‘quick-fix’ . Je zal daarom merken dat we zowel de kandidaat als werkgever niet overspoelen met een reeks aan nét niet passende opties.

Ervaringen van
onze kandidaten

Hemmo Brink
Hemmo Brink
8. Februari, 2021.
De intake was goed, een plezierig telefonisch gesprek met een medewerker die goed meedacht. Nu na enkele weken helaas nog niets vernomen over verdere mogelijkheden. We wachten af.
Leen Konijn
Leen Konijn
3. Februari, 2021.
heb telefonisch intake gehad ,en ben daarover erg te spreken kort en krachtig gesprek, heb er een goed gevoel over
Red Games
Red Games
8. Januari, 2020.
Ik ben met open armen hier ontvangen en heb een top stage gehad en netjes kunnen afronden. Een geweldige leerbedrijf en ze hebben me altijd goed geholpen!
Zyzz Nl
Zyzz Nl
18. December, 2018.
Top bedrijf nemen je erg serieus en je voelt je meer dan welkom!
Joel Lezana
Joel Lezana
29. November, 2018.
Goed en snel op weg geholpen.
Sandra Maria
Sandra Maria
19. September, 2018.
Ben hier begin september 2018 geweest en vind dit een superleuk bedrijf. Ben ontzettend warm ontvangen en voelde mij direct thuis. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken om deel van dit mooie bedrijf te mogen zijn. Het mooie van WVI vindt ik ook dat zij iedereen een kans op de banenmarkt geven. CV is belangrijk, maar WVI kijkt verder dan dat, vooral ook de naar de persoonlijkheid, de wil om te werken, de enthousiasme en passie te horen.

Start met solliciteren zonder vooroordelen