Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Droom Groot , Werk Slim!

Vind de perfecte baan om je dromen te verwezenlijken

Hoe het werkt?

Vind de beste aanbieders in uw eigen tempo

Kandidaat

Voor werkzoekenden: Klik op de link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Werkgevers

Voor inzicht in ons medewerkersfunctiesysteem klikt u hieronder.

Ontdekken

Voor nieuwkomers: klik op de link om onze vacatures te bekijken​

Hoe het werkt?

Vind de perfecte vacature om je slimme ideeën tot leven te brengen

Kandidaat

Voor werkzoekenden: Klik op de link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Werkgevers

Ontdek de voordelen van WVI en klik hieronder voor meer informatie

Ontdekken

Ontdek onze selectie van ideale vacatures om je doelen te bereiken

Onze Voordelen

Voor werkgevers

Gratis vacature plaatsen

Bij WVI staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd.

Zeer scherpe bureau fee

WVI hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd.

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Over WVI

Onze kenwaarden

Diversiteit - Stabiliteit - Betrouwbaar - Betrokken

WVI is sinds 2006 een begrip in de Nederlandse Werving & Selectie. Ons creatieve proces, betrokken en ervaren team maakt ons tot een echte vacaturespecialist. Onze focus ligt op de wensen van kandidaat en werkgever, zodat wij tot goede langdurige arbeidsrelaties kunnen komen. WVI is een multiculturele organisatie en streeft ernaar een match te creëren zonder vooroordelen. Ons opendeurbeleid en transparante manier van communiceren zorgen voor een frisse en vlotte aanpak. Iedereen kan kloppen, ook jij!

Wat maakt ons anders

WVI staat voor gelijkheid en professionaliteit, iedere kandidaat en werkgever verdient dezelfde aandacht. Onze kernwaarden zijn een belangrijk onderdeel van onze werkwijze en zijn tevens ons onderscheidende kenmerk binnen Werving & Selectie.

WVI is al ruim 18 jaar actief als arbeidsbemiddelaar, maar wij zitten niet stil! Wij houden van innovatie en blijven onze kennis voortdurend aanscherpen, zodat we onze creatieve werkwijze altijd kunnen afstemmen op de huidige arbeidsmarkt. Door onze actieve en transparante aanpak maken wij zowel werkgever als kandidaat tevreden en blij!

Top Vacatures

Allround Analist – Chemie/Microbiologie

WVI ProfessionalsZaandam Beschrijving: Bent u een ervaren Senior Allround Analist met een afgeronde mbo-opleiding in een relevante richting, zoals Analytische Chemie of Microbiologisch Analist? Beschikt u over een pragmatische, hands-on

Lees meer »

Sales Manager Food Industrie

WVI ProfessionalsZaandam Beschrijving: In de rol van Senior Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het aanjagen van de bedrijfsgroei en markontwikkeling in de toegewezen markten, in lijn met de strategie

Lees meer »

Receptionist – Parttime

WVI ProfessionalsUithoorn Beschrijving: Als receptioniste ben jij het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor bezoekers, klanten en internationale collega’s. Je verwelkomt hen met een glimlach en biedt professionele ondersteuning aan onze

Lees meer »

Featured Categories

Uitgelichte categorieën​

Aanbevolen freelancers

Uitgelichte Opdrachten

Activate Job Alert

Save yourself hours and get alerted whenever a new job is availble

**Note: You must have an candidate enable job alert.

Activeer Job-alert

Bespaar jezelf uren en ontvang een melding wanneer er een nieuwe baan beschikbaar is

Activate Job Alert

Save yourself hours and get alerted whenever a new job is availble

**Note: You must have an candidate enable job alert.

Ontmoet ons team

Bessam Jasim
Afraa-admin

Bessam Jasim

Hallo! In 2006 heb ik mijn eerste bedrijf ‘WVI Uitzendbureau B.V.‘ opgericht, met het doel om alle mensen aan het werk te helpen. Ongeacht leeftijd, afkomst of geslacht. Door onze

Lees meer »
Afraa Tahri
Afraa-admin

Afraa Tahri

Welkom! Sinds 2010 houd ik me bezig met alle ontwikkelingen binnen de arbeidsbemiddeling en ons bedrijfsbeleid. Door mijn kennis van front- en backoffice ben ik het aanspreekpunt voor de kandidaat

Lees meer »
Afraa-admin

Jerry Jensen

Sinds kort werkzaam bij WVI als Accountmanager / Recruitment Professional. Een super leuke arbeidsbemiddelaar waarvan de naam Werk Voor Iedereen al genoeg zegt en voor staat. Het is een prachtige

Lees meer »
Afraa-admin

Tarik Askar

Mijn naam is Tarik en ik ben recruiter bij WVI. In deze functie ben ik de aanspreekpunt van kandidaten en klanten. Heb je help nodig bij het solliciteren of wil

Lees meer »

Ervaringen van onze kandidaten

Hemmo Brink
Hemmo Brink
8. Februari, 2021.
De intake was goed, een plezierig telefonisch gesprek met een medewerker die goed meedacht. Nu na enkele weken helaas nog niets vernomen over verdere mogelijkheden. We wachten af.
Leen Konijn
Leen Konijn
3. Februari, 2021.
heb telefonisch intake gehad ,en ben daarover erg te spreken kort en krachtig gesprek, heb er een goed gevoel over
Red Games
Red Games
8. Januari, 2020.
Ik ben met open armen hier ontvangen en heb een top stage gehad en netjes kunnen afronden. Een geweldige leerbedrijf en ze hebben me altijd goed geholpen!
Zyzz Nl
Zyzz Nl
18. December, 2018.
Top bedrijf nemen je erg serieus en je voelt je meer dan welkom!
Joel Lezana
Joel Lezana
29. November, 2018.
Goed en snel op weg geholpen.
Sandra Maria
Sandra Maria
19. September, 2018.
Ben hier begin september 2018 geweest en vind dit een superleuk bedrijf. Ben ontzettend warm ontvangen en voelde mij direct thuis. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken om deel van dit mooie bedrijf te mogen zijn. Het mooie van WVI vindt ik ook dat zij iedereen een kans op de banenmarkt geven. CV is belangrijk, maar WVI kijkt verder dan dat, vooral ook de naar de persoonlijkheid, de wil om te werken, de enthousiasme en passie te horen.
wviprofessionals.nl