Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Administratief medewerker inhuren

Een administratief medewerker is een onmisbare rol binnen elke organisatie, groot of klein. Als u een administratief medewerker wilt inhuren zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

0 +

Kandidaten gematcht

0 +

Vacatures vervuld

0

Werkgevers geholpen

Een administratief medewerker inhuren?

Een administratief medewerker is een persoon die verantwoordelijk is voor het verwerken van administratieve taken binnen een bedrijf of organisatie. Dit kan zowel op kantoor als op afstand gebeuren, afhankelijk van de specifieke functie en werkomgeving.

Een administratief medewerker is vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en bezoekers van een bedrijf. Ze moeten daarom vriendelijk en professioneel zijn en goed kunnen communiceren. Ze moeten ook goed kunnen werken met computers en vertrouwd zijn met verschillende softwareprogramma’s.

Sommige administratief medewerkers specialiseren zich in specifieke gebieden, zoals financiën of personeelszaken. Anderen hebben een bredere rol en zijn verantwoordelijk voor een groter aantal taken. Het niveau van opleiding en ervaring kan sterk variëren, afhankelijk van de specifieke functie en het bedrijf waarvoor ze werken.

 

Wat doet een administratief medewerker?

De taken van een administratief medewerker kunnen sterk variëren, afhankelijk van de specifieke functie en het bedrijf waarvoor ze werken. In het algemeen zijn de taken van een administratief medewerker echter gericht op het verwerken van informatie en het onderhouden van administratieve systemen.

Taken van een administratief medewerker:

  • Het verwerken van inkomende en uitgaande post

  • Het invoeren van gegevens in databases of computerprogramma’s

  • Het bijhouden van administratieve systemen, zoals klantenbestanden of voorraadsystemen

  • Het maken van afspraken en het beheren van de agenda van de directeur of andere medewerkers

  • Het versturen van e-mails en het beantwoorden van telefoontjes

  • Het maken van rapporten en presentaties

  • Het assisteren bij het organiseren van evenementen of beurzen

Onze voordelen

Gratis vacature plaatsen

Bij WVI staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd.

Zeer scherpe bureau fee

WVI hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd.

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Waarom zou ik een administratief medewerker inhuren bij WVI Professionals?

Het inhuren van een administratief medewerker bespaart via VWI Professionals ook tijd en middelen. Het proces van het werven, selecteren en aannemen van een vaste medewerker kan tijdrovend en kostbaar zijn. Door een administratief medewerker via ons in te huren, kunnen bedrijven dit proces overslaan en direct aan de slag gaan met een ervaren en gekwalificeerde administratief medewerker.

Daarnaast kan het inhuren van een administratief medewerker via WVI ook de juiste oplossing zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een medewerker met specifieke vaardigheden of expertise. Bij ons kunnen bedrijven gemakkelijk een medewerker vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet, wat kan bijdragen aan het efficiënt uitvoeren van taken en het behalen van succes.

Een administratief medewerker inhuren bij WVI Professionals kent vele voordelen. U kunt een administratief medewerker inhuren tegen een erg scherp tarief. Dit maakt het uitbesteden van een administratief medewerker voordelig. Vaak kunnen wij op korte termijn schakelen, zodat we gelijk een juiste match voor u kunnen vinden. Door middel van onze jarenlange ervaring en kennis verbeteren wij jouw bedrijf direct!

Over WVI Professionals

Sinds 2006 is WVI Professionals een begrip binnen de Nederlandse Werving & Selectie. Door onze betrokkenheid en ervaren team zijn we een echte vacature specialist geworden. Onze focus ligt bij de wensen van de kandidaat en werkgever, zo komen we tot mooie langdurige arbeidsrelaties. WVI is een multiculturele organisatie en streeft naar het neerzetten van een match zonder vooroordelen. Ons opendeur beleid en transparante manier van communiceren zorgt voor een frisse en vlotte aanpak. Iedereen mag aankloppen, jij dus ook! Dus wilt u een administratief medewerker inhuren? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem gerust contact op!