Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Accountmanager inhuren

Een goede accountmanager is essentieel voor een bedrijf. Door de diversiteit van kennisgebieden en specialisaties is het lastig om de juiste account manager voor jouw bedrijf te vinden. Daarom komen steeds meer bedrijven naar WVI Professionals toe!

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

0 +

Kandidaten gematcht

0 +

Vacatures vervuld

0

Werkgevers geholpen

Een accountmanager inhuren?

Een accountmanager is verantwoordelijk voor een aantal klanten van het bedrijf waarvoor de accountmanager werkzaam is. De accountmanager denkt altijd mee met zijn klanten oftewel ‘accounts’. Daarnaast investeert de accountmanager op allerlei manieren in de relatie met de accounts. Er zal ook advies gegeven moeten worden over hoe een bedrijf hun omzet en kwaliteit kunnen verbeteren of kosten kunnen besparen door de inzet van de producten of diensten van een bedrijf.

Wat doet een accountmanager?

Er zijn verschillende soorten accountmanagers. Het werk van een accountmanager is ook heel divers! De standaard taken van een accountmanager zijn:

 • Intensief contact onderhouden met bestaande klanten.
 • Werven van nieuwe klanten.
 • Productpresentaties geven en hierbij rekening houden met de wensen en eisen van de klant.
 • Onderhouden en uitbouwen van een netwerk van zakelijke relaties.
 • Een plan maken hoe de de omzet omhoog kan.
 • Zorgen dat de targets voor de omzet gerealiseerd worden.
 • Informatie verzamelen over de mark.
 • Kijken waar er kansen liggen voor de klanten en hoe een bedrijf gelopen kan worden om de kansen te benutten.
 • Onderhandelen met klanten.
 • Maken van rapportages.
 • Contact onderhouden  met productspecialisten en met je collega’s van de buitendienst, de binnendienst, marketing & sales en binnen het accountteam.
 • Ervoor zorgen dat administratieve taken verricht worden waaronder verwerking van e-mails, offertes, orders en contracten.
 • Onderhouden van vakkennis.

Onze voordelen

Gratis vacature plaatsen

Bij WVI staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant.

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd.

Zeer scherpe bureau fee

WVI hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd.

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen. Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Waarom zou ik een accountmanager inhuren bij WVI Professionals?

Bij WVI Professionals kan je een hoogopgeleide en ervaren accountmanager inhuren. Onze accountmanagers zijn gespecialiseerd in het onderhouden van langdurige en productieve relaties met accounts. Het inhuren van een accountmanager bij WVI professionals heeft vele voordelen op het gebied van timing, kwaliteit en kosten. Door het uitbesteden van de functie van accountmanager heeft u meer tijd om u te focussen op de andere aspecten binnen in uw bedrijf. Onze professionals richten zich intussen op het analyseren en rapporteren van jouw accounts.

Een accountmanager inhuren bij WVI Professionals kent dus vele voordelen. Wij bieden onze diensten met betrekking tot het accountmanagement aan tegen een erg scherp tarief. Dit maakt het uitbesteden van jouw accountmanager voordelig. Daarnaast kunnen wij  op korte termijn schakelen voor jou zodat er zo snel mogelijk iemand aan de slag kan gaan. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van account management verbeteren wij jouw account management direct!

Over WVI Professionals

WVI is al sinds 2006 een begrip binnen de Nederlandse Werving & Selectie. Door ons creatieve proces, betrokken en ervaren team zijn we een ware vacature specialist. Onze focus ligt bij de wensen van de kandidaat en werkgever, zo komen we tot mooie langdurige arbeidsrelaties. WVI is een multiculturele organisatie en streeft naar het neerzetten van een match zonder vooroordelen. Ons opendeur beleid en transparante manier van communiceren zorgt voor een frisse en vlotte aanpak. Iedereen mag aankloppen, jij dus ook! Dus wilt u een accountmanager inhuren? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem gerust contact op!