HR adviseur/manager – Nieuwegein / Almere

November 8, 2023 0 Comments

“HR Superstar gezocht!”

WVI Professionals
Nieuwegein

Beschrijving:

Als HR-adviseur ben jij verantwoordelijk voor het volledige proces rondom in-, door- en uitstroom van collega's. Je bent een expert in het beheren van onze personeelsgids en houdt deze altijd up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving. Daarnaast zorg je ervoor dat salarismutaties maandelijks nauwkeurig worden verwerkt en controleer je deze op fouten.

Maar daar blijft het niet bij! Je speelt ook een belangrijke rol bij het werven van nieuwe collega's. Met jouw scherpe oog voor talent weet je precies wie er perfect in ons team past. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden als het gaat om HR-procedures en wetgeving, dus communicatie is key!

En dat is nog niet alles… Als echte HR-tijger krijg je ook de kans om bij te dragen aan verschillende HR-projecten, zoals vitaliteit, werkgeluk, verzuim of retentie. Wil jij iets extra's doen waar je enthousiast van wordt? Laat het ons weten!

 

Functie eisen:

Wat maakt jou de erfecte match:

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je minimaal een HBO werk- en denkniveau nodig. Daarnaast is kennis van de Nederlandse arbeidswet- en regelgeving essentieel. Jij hebt een servicegerichte instelling en kunt zelfstandig werken. Communicatief ben je sterk, zowel intern als extern.

Uiteraard ben je ook bekend met Microsoft Office en ervaring met AFAS is een pre. En natuurlijk spreek en schrijf jij vloeiend Nederlands.

Wat kan je verwachten :

Wat bieden wij jou? Naast een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring, hebben we ook nog wat extra's voor je in petto. Denk aan een aantrekkelijke bonusregeling, een laptop en telefoon van de zaak, een pensioenregeling en zelfs een personeelsplanverzekering! We vergoeden ook gedeeltelijk jouw zorgverzekering en internetkosten. En laten we vooral niet vergeten dat je maar liefst 27 vakantiedagen per jaar krijgt, waarbij je er zelfs nog meer kunt bijkopen of verkopen. Bovendien zijn er ruime mogelijkheden voor opleidingen om jouw kennis te verbreden.

 

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten? Grijp dan nu deze kans om door te groeien naar de rol van HR-manager! Solliciteer vandaag nog en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe HR-superster!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Nieuwegein

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132142

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31365254935

Solliciteer