Credit Controller- franstalig

November 6, 2023 0 Comments

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende functie waarin je jouw talent voor cijfers kunt combineren met een goed gevoel voor humor? Wil je werken bij een snelgroeiende Fintech scale-up die ondernemers voorziet van debiteurenfinanciering? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Onze relatie is een innovatieve en snelgroeiende Fintech scale-up op het gebied van ketenfacturatie en factoring. Met behulp van ons cutting-edge financieringsplatform voorzien wij ondernemers van alle soorten en maten van debiteurenfinanciering. Als Credit Controller kom je te werken in een jong team vanuit ons strakke en moderne kantoor in Amsterdam-Noord. Hier werk je met de nieuwste technologieën, omringd door een sfeer van ondernemerschap, vrijheid en blijheid.

Functieomschrijving:

Als Credit Controller heb je een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Je hebt veel (telefonisch) contact met zowel onze klanten als debiteuren, waarbij jouw charmante en scherpe tong ervoor zorgt dat onze facturen als eerste worden betaald. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van klantfacturen. Met jouw nuchtere en verantwoordelijke houding is het voor jou geen probleem om zelfstandig te opereren. Wij bieden je niet alleen een goed salaris, maar ook een prettige werkplek waarin ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Werkzaamheden:

– Dagelijks analyseren van openstaande posten

– Contact onderhouden met klanten en debiteuren over (vervallen) facturen

– Controleren van inkomende facturen van de klant

– Afwikkelen van betalingsregelingen

– Beantwoorden van inkomende telefoontjes

Functie eisen:

Profiel:

– MBO 4 of HBO-denkniveau

– Minimaal 2 jaar ervaring in debiteurenbeheer/credit control, waarbij nauwkeurigheid en zelfstandigheid centraal stonden

– Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Goede kennis van de Franse taal is een pré gezien onze uitbreiding naar Frankrijk.

– Hands-on, assertief en doortastend, maar vooral met een goed gevoel voor humor!

Wat je krijgt:

– Bij voorkeur fulltime (40 uur), eventueel zijn minder uren bespreekbaar.

– Een maandsalaris tussen €2500,- en €3500,- op basis van werkervaring.

– 25 vakantiedagen om te genieten van welverdiende rust.

– Moderne werkplek waar je kunt werken met de nieuwste technologieën.

– Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden, ongeveer 3 keer per jaar gezellige teamuitjes én een betaalde bijdrage aan de gecaterde lunch op kantoor.

– Pensioenregeling met een bijdrage van 4%.

 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en ons team te versterken? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Credit Controller met een gezonde dosis humor!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132115

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31365254935

Solliciteer